OHMYGOSSIP — Üks murettekitavamaid märke on see, kui olete parteriga olnud juba üsna hulka aega koos, ent kiindumust näitavad tegevused vahelduvad nagu Ameerika mäed, kirjutab Bustle.

Hea paarisuhte nimel on mõlemad osapooled nõus end üksteisega siduma ja tegema kompromisse. Isegi, kui olete koos olnud juba pikka aega, ei pruugi asjad olla tegelikult üldse head. Bustle veebileht selgitas välja, millised tegevused on need, mis vihjavad juba varakult ette, et see suhe jookseb suure hooga karidele.

1. Isegi, kui teie suhe on mõnda aega kestnud, on sul väga raske tema käitumist ette ennustada. Oled sellega juba harjunud, et ühel hetkel avaldab ta kiindumust täiel rinnal, teinekord võid oodata terve nädala, et ta üldse ühendust võtaks.

2. Oled tähele pannud, et kaaslasel on raskuseid siduda end teiste eluvaldkondadega. Tal puudub püsivus tegeleda mõne hobiga. Pikem töösuhe tekitab talle meeletut ärevust.

3. Kaaslane peab ühendust endise kallimaga. Head suhted endise kallimaga on üldiselt okei, aga kui märkad, et ta võrdleb sind pidevalt temaga, on võimalus, et tema tunded pole veel jahtunud.

4. Ta on paras riiukukk ja otsib alati konflikte. Võimalik, et ta soovib sind teadlikult armukadedaks muuta.

5. Ta tuleb stressirohkete olukordadega raskesti toime. Tal on raskeid teemasid keeruline täiskasvanulikul ja rahulikul meelel võtta. Seetõttu võib temaga seotud vaidluste lahendamine väga raskelt kulgeda.

Avafoto: Pexels/freestocks.org

Loe lisaks:
Lahkumineku eest 10 tonni – naine ei vastanud mehe vanemate maitsele

Millal ja kuidas peaks peale lahkuminekut lastele uut elukaaslast tutvustama?

Kui tülitsed partneriga, küsi talt kohe SEE küsimus, et hoogu maha tõmmata