OHMYGOSSIP — Ühe naise lahkumineku lugu on põhjustanud Reddit veebilehel tulist arutelu. Naine nimelt kirjutab, et oli saanud eksmehe vanematelt lahutuse eest 10 000 dollarit (u 8900€).

“Lahutasime mehega kuu tagasi ja see on olnud emotsionaalne, stressirohke ja isegi kohutav. Me pole tänase päevani suhelnud.  Kohtusime kolledžis ja käisime 5 aastat kohtingutel, enne kui abiellusime. Ta pärineb väga traditsioonilisest perekonnast ja tema vanemad on väga edukad ning teenivad palju raha. Kui mees viis mind koju tutvustamiseks,  ei kiitnud ta vanemad mind heaks, kuna ma polevat tema vääriline,” kirjutab naine ja ütleb, et lahkuminek oleks nagunii aset leidnud.

“Ma sain aastate jooksul aru, et ta polnud oma vanematest kuigi erinev. Mees muutus äkitselt kontrollivaks ja ta tahtis teada iga sekundi kohta, kus liigun ja mida teen. Märkasin veel, et ta on alkoholilembeline ja muutub purjus peaga ettearvamatuks. Nendel põhjustel hakkasin mõtlema, et võiksime lahku minna.  Sellel hetkel tulid mängu tema vanemad . Nad teadsid, et meil läheb halvasti ja soovitasid, et läheksin mehest lahku ja annaksid mulle selle eest 10 000 dollarit. Ma ei meeldinud neile ja nad näitasid seda väga hästi välja. See kümme tonni pidavat aitama mul mehest üle saada. Noh, ma võtsin raha vastu. Oleksin nagunii oma mehest lahku läinud, aga jäin mõtlema hiljem, kas oli vale tegu raha vastu võtta? Kolisin ühisest kodust välja ja ei ole meest peale seda enam kordagi näinud, ega tema kõnedele vastanud.”

Loole on kirjutatud tohutult kommentaare. Osad on seda meelt, et naine tegi õigesti, kui teised arvavad, et oleks võinud lahku minna ilma rahata.

“Ma oleksin ise sama teinud. Kui sa oleksid nagunii ta millalgi maha jätnud, siis nüüd said raha ka.”
“Sellised vanemad ei vääri austust. Hästi tegid, et raha võtsid.”
“See raha on altkäemaks, et ei armasta. Ma ise oleksin ilma rahata lahku läinud.”

Avafoto on illustratiivne: Pexels/freestocks.org

Loe lisaks:
Millal ja kuidas peaks peale lahkuminekut lastele uut elukaaslast tutvustama?

Mees plaanis tüdruksõpra kosida, aga siis juhtus see õudne asi!

Psühholoog annab nõu: Kui kaua siis õigupoolest tuleks peale lahkuminekut oodata, enne kui uuesti kohtingul hakata käima?