Liitu Gossip.ee lehega Facebookis või registreeri ennast Gossip.ee lehel profiiliga kasutajaks ning võida endale Ithaka Maria CD-plaat “A Little Wicked” REMIXED!

Selleks, et auhinnamängus osaleda:
1) Liitu Gossip.ee lehega Facebookis või registreeri ennast profiiliga kasutajaks meie lehel
2) Jaga /Share seda uudist ning jäta kommentaar “jagatud”!

Plaadid loosime välja juba 05.detsembril!

Loe lisaks:

Sel sügisel jõudis poelettidele Ithaka Maria tuliuus CD-plaat “A Little Wicked” REMIXED, millelt leiab populaarse lauljatari eelmisel aastal ilmunud albumi “A Little Wicked” laulude remiksitud uusversioonid.

“Sellise albumi tegemise initsiatiiv tuli produtsent Alar Kotkas´elt ja kuigi ma taolise plaadi ideest esialgu vaimustuda ei osanud, olen nüüd väga rõõmus, et minu hääl ning meloodiad inspireerivad hoopis teistsuguse muusika loojaid esitama oma nägemust minu loomingust. Tegemist on lõbusa ning kerge plaadiga, mis peaks kindlasti olema kõikide muusikasõprade playlistis”, kommenteeris Gossip.ee-le oma värske albumi iseloomu ja saamislugu Ithaka Maria.

Remiksijate seast leiab produtsente nii Kanadast, Saksamaalt, Itaaliast, Prantsusmaalt ning loomulikult ka Eestist. Kõige rohem ongi albumile loonud remikse Eestis pärit noor produtsent Tony Awake. “Tonyga oleme teinud koostööd juba alates aastast 2008, mil ta remiksis Ithaka Maria loo “A Little Wicked” USA plaadifirma Future Shock Records tarbeks. Käesolevale albmile lugusid valides osutusid Tony poolt tehud remiksid lihtsalt niivõrd headeks, et paraku tuli välja jätta nii mõnegi piiritaguse produtsendi poolt pakutu”, räägib albumi vastutav produtsent Alar Kotkas.

Nii kõnealune album kui ka “A Little Wicked” originaalversioonidega plaat on müügil kõikides plaadippodides üle Eesti ning saadaval ka internetipoodides Muusika24 ja Beatnet.eu Mõlema plaadi peal on boonusradadena olemas ka kõik Ithaka Maria lauludest tehtud eestikeelsed versioonid.

Albumi “A Little Wicked” REMIXED lühitutvustust saate kuulata siit:

Rohkem Ithaka Maria muusikat ja videoid leiad lauljatari myspace’i kodulehel:

http://www.myspace.com/ithakamaria