OHMYGOSSIP — “Sain ootamatu tekstisõnumi Carmenilt, et kas ma oleksin valmis kiirelt midagi kreisit looma. Me olime tegelikult varem ainult korra kohtunud, aga saime koheselt ühisele lainele. Carmeni ja tema kahe kaaslase kostüümi loomiseks jäi aega ligi nädal, nii et see oli meeleolukas spurt!” räägib Liisi Eesmaa Elu24-le, kuidas tema koostöö kuulsa modelliga alguse sai.

Millest Liisi kostüümi tehes lähtus? “Carmen andis mulle ühe märksõna ja selleks oli “metsik”. Mind inspireeris tegelikult Carmen ise, ta on terav, orgaaniline ja äge. Tahtsin talle midagi edgy‘t luua ja leidsin tumeda lateksnaha, mis venitamisel punaseks muutub – salapärane ja ootamatu materjal nagu Carmen isegi. Mul tekkis idee, et tahaksin kostüümi juurde luua ka aksessuaarid. Kaasasin protsessi arhitekt Sille Pihlaku, kellega me üheskoos disainisime kübara ja säärised, mis said inspiratsiooni kiili tiibade struktuurist ja mustrist.”

https://www.instagram.com/p/BKGsPnehXRv/

carmen-kass-erakogu
Carmen Kass festivalil Burning Man* / Erakogu

*1986. aastal alguse saanud festival Burning Man toimub iga augusti viimasest esmaspäevast septembri esimese esmaspäevani Nevada osariigis.

 

Allikas: Elu24
Loe kõiki OHMYGOSSIP´i seltskonnauudiseid SIIT

Save

Save

Save