Loosime kõigi Gossip.ee lehega Facebookis liitunud inimeste vahel välja 8 tuttuut albumit “Ring”!

30. juulil loosime kaheksa õnnelikku, kes saavad endale Universal Music ja “Tanel Padar &The Sun” koostöös valminud albumi “Ring”. Liitu Gossip.ee lehega  Facebookis ja vinge plaat võib juba õige pea olla sinu!

 

Loe lisaks:

Universal Music Finland & Baltics sõlmis Tanel Padari & The Sun´iga rahvusvahelise plaadilepingu – bändi uus album „Ring“ ilmub uue koostöö all poelettidele juba juuli lõpus.

“Olles saavutanud Eesti muusikaturul peaaegu kõik võimaliku, oleme veendunud, et koostöö Universal Musicuga toob meile lisaväärtust nii siin Eestis kui välismaal. Maailma juhtiv muusikafirma pakub bändile võimalust arendada rahvusvahelist mainet ja avab kindlasti uusi uksi. Mis seal salata – see on meie jaoks ka auasi,” rõõmustas bändi laulja Tanel Padar uue lepingu üle.

The Suni uus plaat „Ring“ tuleb välja juuli lõpus ning Padari sõnul on uue albumi näol tegemist bändi neljanda kauamängivaga, mis on kindlasti senistest eksperimenteerivam: “Lugude valikul lähtusime enda n-ö kõhutundest, et kas jalg hakkab tatsuma või mitte. On nii kütet kui ka hardushetki,” võtab muuhulgas ka Metallicat, Aerosmithi ja Alice Cooperit soojendanud bändi ninamees uue plaadi lühidalt kokku.

Kõik plaadile jõudnud lood on bändiliikmete enda kirjutatud, sõnaseadmisel on kaasa löönud Aapo Ilves, Cram ja Jürgen Rooste.

„Alustame koostööd Tanel Padar & The Suniga Eesti turul uue plaadi välja andmisega, aga meie eesmärgiks on tulevikus väljastada ka inglisekeelset materjali rahvusvahelise turu jaoks. Näeme bändis rahvusvahelist potentsiaali ning The Sun pääseb nüüd samasse peresse suurte kohalike ja rahvusvaheliste artistidega. Koostöö kohalike juhtivate artistidega on osa meie strateegiast ning leping Eesti vaieldamatult number üks ansambliga toetab seda strateegiat,“ lisas Universal Music Finland & Baltics tegevjuht Jarkko Nordlund.