Hanneli Mustaparta on huvitava iseloomu ning nukuliku näoga Norras sündinud naine, kes on tulihingeline Vogue toetaja ning moeblogija. Noor naine rääkis Vogue`ile, millised on tema tunded seoses kevadega.

Hanneli Mustaparta on sündinud 13.oktoobril 1982.aastal Norras. Ta on fotograaf, moeblogija, stilist ning endine modell. Ta on loonud oma moeblogi Hanneli ning toetanud läbi aegade Vogue. 1999. aastal, kui Hanneli oli vaid 17-aastane avastas ta moefotograaf Per Heimly.

Hanneli on kaasa löönud Vogue projektides ”Best Dressed Issue“, stiilinõuanded H&M ”Womens wear and mens wear styling session“. Rõivabränd Zara on andnud välja “Hanneli Mustaparta” autoportreega T-särke neljas erinevad versioonis. Neid särke on müüdud üle maailma. Lisaks tegeleb ta  ka kosmeetikatoodetega.

Hanneli mõtleb kevadel esimesena sellele, kust leida täiusliku kõrge pihaosaga seelikut. ”See peab olema sirge, kuid mitte liiga liibuv ja  80`ndate stiilis,“ kirjeldab Hanneli seelikut.

Kui tema nahk on kuiv, kasutab ta lihtsaid ihupiimasid, mis on natukene rasvased. Jalgadel meeldib talle kasutada gloProfessional pressitud Base tolmpuudrit oma koheva pintsliga. See on ideaalne, sest see ei ole läikiv ning on kuiv. See annab kena tooni jalgadele. Hanneli`le meeldib isegi rulaga sõita, mis tähendab, et vahel tekivad ta jalale sinikad, mida on hea puudriga peita.