OHMYGOSSIP — Nicole Richie (33) ja Joel Madden (31) abiellusid alles kaks aastat tagasi, aga juba on abielu purunemas. Nicole ütleb, et  Joel on nagu suur laps ja ta tunneb end üksikemana, kirjutab Hänt BILD.

Mitmete Nicole Richie ja Joel Madden’i sõprade sõnul on just väikelaste kasvatamine paari suhte proovile pannud. Kummalgi on laste kasvatamisest oma arusaamine ja nad vaidlevad pidevalt selle üle kuidas kasvatada tütar Harlow’d (4) ja poeg Sparrow’d (3).

Nicole on seisukohal, et lastel peavad olema kindlad söögi- ja magamisajad, Joel usub aga vabakasvatusse. “See tekitab nende vahel palju konflikte. Joel on ise nagu laps ja annab alati Harlow’le ja Sparrow’le kompvekke ning lubab neil tundide kaupa telekamänge mängida.”  Algul olevat mehe lapsemeelsus Nicole’ile isegi meeldinud, kuid nüüd kus lapsed on suuremaks kasvanud, leiab ta, et neil on vaja rohkem reegleid ja kindlaid rutiine.

Joel aga Nicole’iga ei arvesta ja veedab rohkem aega sõprade kui pere keskel. “Nicole on öelnud, et Joel on halb isa ja ta soovib abielu lahutada, nagunii tunneb ta end juba nagu üksikema,” ütleb allikas.