Moekunstnik Oksana Tandit, kes esitleb peagi eksklusiivset klubirõivaste kollektsiooni Vabank Couture, ütles ajakirjale Kroonika antud intervjuus, et tegelikult on Eestis inimesi, keda hind üldse ei huvita ning kes isegi solvuvad, kui neile soodustust pakkuda.

Vabank Couture kollektsiooni kuuluvad Tanditi sõnul näiteks kuldsed diiva-kleidid, nahksed korsetid, paabulinnukarva kleidid, ussinahamustriga pintsakud, Swarovski kristallidega kaunistatud ülikond.
 
Korralik õhtukleit või pintsak maksab seejuures umbes 1000 eurot. “Kallid, aga kes seda endale lubada saab, sellel on see raha olemas,” tõdes Tandit. Samuti ütles ta oma senistele kogemustele tuginedes, et on inimesi, keda hind üldse ei huvita ja kes isegi solvuvad, kui pakud neile soodustust.
 
Küsimusele, miks on eraldi klubiriideid vaja, vastas moekunstnik, et mida rohkem on turul pakkuda, seda parem. Enne kollektsiooni loomist käis ta ka ööklubides pinda sondeerimas. “Panin tähele, et inimesed ei mõtle sellele, mida nad ööklubisse selga panevad. Või ei luba eelarve? Mu kollektsioon on ideaalne – oleks lahe, kui inimesed kannaksid klubides taolisi riideid. Samas pole noortel nende ostmiseks raha…” mõtiskles Tandit.