OHMYGOSSIP – “Selle asemel, et peale kohvi joomist kohvipuru ära visata, kuivatan selle ja teen aegajalt kehakoorijat hoopis. Seda on imelihtne teha ning peale koorimist on nahk eriti pehme ja lõhnab imeliselt,” kirjutab Mariliis Anger oma blogis. “Üheks plussiks on veel see, et kohvi on tselluliidi vaenlane ning kui teil on sellega probleeme, siis kohviga koorimine aitab seda vähendada. Lisaks ei pea te ka peale duši oma keha kreemitama, sest koorijas leiduv oliivõli/kookosrasv juba niisutab seda sügavuti!”

 

VAJA:
1 tass kohvipuru
6 tl oliivõli või kookosrasva
3 tl meresoola või suhkurt

TEE NII:

Kui otsustad kasutada kookosrasva, siis alusta selle sulatamisest. Võta keskmise suurusega kausike ning sega kõik koostisosad seal sees kokku. Pane segu purki või (plastik)karpi. Enne kasutamist soovitan oma keha kuivharjaga ringjate liigutustega problemaatilistest piirkondadest (või üle keha) masseerida, sest see paneb vere paremini liikuma ja nii on koorijast rohkem kasu.

Kanna koorija kehale ja taaskord masseeri ringjate liigutustega ning seejärel loputa maha. Et sellest maksimaalselt kasu oleks, siis koori end iga kord kui käid duši all.

Avafoto: Mariliis Anger
Allikas: mariliisanger.nordenbladet.ee