OHMYGOSSIP — Uus aasta toob kaasa uued moe- ja ilutrendid. Pure Wow pani iga kuu kohta kirja nii ilu- kui moetrendid, mis pakuvad katsetamiseks aastaläbi värskust ja uuendusi.

Jaanuar
Ilu: kasutage venivat peapaela ka mujal, kui ainult rühmatreeningus või jõusaalis. Peapael annab märku, et oled seda aastat sportlikult alustanud.
Mood: alusta aastat sooja ja koheva kunst karusnahaga. See hoiab sind soojas ning sobib kandmiseks kõikjal.

Veebruar
Ilu: ravi ja hoolitse oma peanaha eest. Käi peamassaažis või tee koduseid hoolitsusi. Samal ajal sügavpuhasta ka juukseid.
Mood: kui õues paugub pakane, veedetakse aasta lühim kuu pidžaamades. Pidžaama on moes ka väljaspool kodu. Mine kinno vaatama filmi Fifty Shades of Freed ja kanna justnimelt pidžaamat.

Märts
Ilu: märtsikuu võlusõnaks on tumeroheline lauvärv, mis loob väljanägemisele värskust ja lummust.
Mood: märtsikuusse toovad värve ka punased saapad. Kui talveriietesse pakkimine on juba ära tüüdanud, kannagi vahelduseks punaseid saapaid ja kogu enesetunne muutus erksamaks.

Aprill
Ilu: lase omal huultel kevadel särada, kasutades erinevaid huuleläikeid.
Mood: aprillis pole tarvis ennast enam mütside ja sallide alla peita. Kuna kõrvad pääsevad mütsi alt välja, tähista seda eripaari kõrvarõngastega. See muudab ükskõik millise ülaosa rõiva kaunimaks ning annab põhjuse kanda juukseid kinni nagu paljud mugavusest tavatsevad.

Mai
Ilu: kas sind teeb nukraks, kui ripsmevärv pudeneb ja üleüldse näevad ripsmed välja nagu ämbliku jalad? Sellest pole midagi – see ongi nüüd sel kuul moes!
Mood: tõmba jalga teksad, milles kasutatud kahte erivärvi teksamaterjali. See toob mõnusat vaheldust klassikalistele pükstele.

Juuni
Ilu: võta suvi vastu üle pea kammitud soenguga. See on sile ja särav ning kergesti hooldatav.
Mood: kui parajasti on juuste jaoks halb päev, pane pähe kaabu. Suvel ei kanta otseloomulikult igasuguseid kaabusid või kübaraid, vaid konkreetselt punutud heledaid, mis sobivad hästi suvise stiiliga.

Juuli
Ilu: kuumal suvepäeval võib meikimine olla viimane asi, mis meeles mõlgub, parem unustagi see! Juulikuu ilutrend on meikimata näonahk.
Mood: sel kuul on moes valged tennised. Neid võib kanda igasuguste rõivastega ja muudab väljanägemise koheselt hoolitsetuks.

August
Ilu: moes on pikad, sasised juuksed, mis omakorda põimitakse punutiseks. Punutud patsidele lisatakse metallist kaunistusi patsikummi näol, peavõrusid või juukseklambreid.
Mood: paljud hakkavad puhkuselt tagasi töö juurde pöörduma ning riietumine muutub taas peavaluks. Siinkohal tulevad appi särkkleidid, mis toovad veel jätkuvalt soojadesse päevadesse kergust.

September
Ilu: algavasse sügisesse sobivad tume- ja veinipunased huuled – eriti just pidudele või kohtingutele.
Mood: sügis toob endaga kaasa mugava riietuse – kampsunid, jumpsuit´id jne.

Oktoober
Ilu: lainerijoon on hea klassika, aga seekord proovi midagi graafilisemat.
Mood: vöökotid tulevad tagasi moodi, aga stiilsemana, kui kunagi varem. Väga mugav, kui kõik asjad saab panna vöökotti ning käes pole vaja kanda ühtegi eset.

November
Ilu: pirtsakas, roosa põsepuna toob novembri pimedusse elevust. Saad külma ilma oodates põsed õhetama!
Mood: leopardimuster on ajatu ning pole ka sel aastal ära kadumas. Kõik leopardimumustriline on ideaalne – kanna julgelt!

Detsember
Ilu: aasta kõige pidulikumasse kuusse sobivad kuldsed ja pronksjad sädelused.
Mood: aasta viimastel nädalatel kantakse kohevaid kampsuneid. Need hoiavad sind soojas ja näevad head välja. Ühenda sellesse stiili ka punased huuled või siis märtsis popid olnud saapad ja hiilga oma kauniduses.

Avafoto: Loren Gray (Instagram/@loren)