OHMYGOSSIP – Hommik on meie päeva kõige olulisem osa, kuna see võib määrata kogu järgneva päeva saatuse. Kui tõuseme hommikul puhanuna ja rõõmsana, on suur tõenäosus, et ka päev võib tulla rõõmus. Kui tõuseme aga kurnatuna, siis on üpris keeruline end päeva peale koguda ning olla edukas. Kuidas aga alustavad hommikut need inimesed, kes on pidevalt rakkes, üsna suure avaliku tähelepanu all ja töökoormusega? Milline on nende inimeset hommikune kütus ja salarelv, et astuda päevale vastu?

Richard Branson sööb vanamoelist kiudainerikast hommikusööki
Igal hommikul sööb Branson puuviljasalatit ja müslit, kus on kaerahelbed, pruun suhkur või mesi, kuivatatud puuviljad ja pähklid. Mitte küll sageli, kuid siiski, sööb Branson ka heeringat õlis.

Justin Timberlake sööb lausa kaks hommikusööki päevas
Maailma ühe populaarseima laulja esimene hommikusöök sisaldab vahvleid linaseemnete ja mandlivõiga ning munaputru. Seejärel läheb mees trenni ning nagu paljudel, läheb ka temal sporti tehes kõht tühjaks ja nii vajab ta enda sõnul teist hommikusööki. Siis juba joob ta ära ühe proteeinikokteili ja sööb ühe muna.

Raudne leedi Margaret Thatcher sai kuulsaks oma greibi-dieediga
Igal hommikul jõi Thatcher oma päeva alustamiseks tassikese kohvi ja sõi pool greipi. Raudne leedi sai oma dieediga kuulsaks juba aastal 1979, kui andis intervjuu, milles ütles, et ta proovib süüa vähe, kuid et energiat oleks, siis tarbib ta hommikuti vaid kohvi ja greipi. Tema enda sõnul ei vajanud ta suurt hommikusööki kunagi.

Winston Churchill sõi alati hommikuti väga vara
Tema hommikusööis olid alati munad, liha ja röstsai, mille juurde jõi ta viskit. Vana hea klassika! Pärast igat hommikusööki nautis Churchill rahulikult oma sigarit.

Avafoto: Unsplash
Allikas: Ohmygossip.fi