OHMYGOSSIP – Baasgarderoobiks nimetatakse esemeid, mida saad kanda ja kombineerida väga paljude erinevate riietustega. Kuigi pildi pealt võib see kõik tunduda igav ja mitte midagi erilist, siis võin garanteerida, et siin on kõik vajalik, et leida õige riietus igaks olukorraks. Kui tunned, et must ja valge pole sinu värvid, siis maalähedased toonid nagu hall ja pruun sobivad samuti väga hästi baasgarderoobi. Kui nendele asjadele lisada juurde näiteks mõni ilus kaelakee või efektne kotike, siis on tulemus iga kord stiilne ja omanäoline.

T-särk – Särki valides vaata, et see ei oleks liiga lohvakalt sinu seljas, kuid samas ei tohiks ta ka olla liiga ümber. Kuna valge on üpriski kapriisne värv isegi õigel temperatuuril pestes, siis võib juhtuda, et t-särk läheb kiiresti värvist ära ja sel juhul pole mõtet nende peale ka väga raha raisata. Peale valge t-särgi võiks su gardeoobis olla ka mõni must.

Triiksärk – valge triiksärk sobib kõikjale. Kanna seda kontoris koos kingade ja seelikuga või sõbrannadega kohvikusse minnes teksade ja balleriinadega.

Kõrgekaelusega džemper – värvidest eelista musta ja materjalidest kašmiiri, sest see on soojem ja nii ei pea sa talvel käima riides nagu kubujuss.

Pliiatsseelik – võimalikult lihtsa lõike ja ilma igasuguste nööpide/silmapaistvate detailideta.

Kleit – väike must kleidike ei ole saanud legendaarseks põhjuseta – seda sobibki kanda kõikjal! Otsi oma kehakuju kiitev eksemplar, mis oleks samas ka piisavalt pikk, et sobida vajadusel nii teatrisse kui kontorisse.

Pintsak – ilusasse ja hästi istuvasse pintsakusse tasub investeerida, sest see annab hetkega kogu su riietusele uue väljanägemise. Kui leiad ideaalse pintsaku, aga see ei istu päris nii nagu sooviksid, siis vii see õmbleja juurde, kes selle sulle täpselt parajaks teeb.

Püksid – kõikidest esemetest, mis siin kollaažis on näha, on mustad sirgelõikega püksid ühed kantavamad. Vali hoolega kuniks leiad enda jaoks need täpselt õiged.

Teksad – unusta parasjagu moes olevad lõiked ja vali oma kehakujule sobilik klassikalisem mudel. Üks korralik paar tumesiniseid teksapükse on kindlasti väärt investeerimist.

Trench ehk vihmamantel – õhem mantel, mida saad kanda kevadel ja sügisel. Soovitatavalt beežides toonides.

Mantel – klassikalise lõikega villane, seotava vööga mantel on väärt investeerimist.

Madalad jalanõud – balleriinad on mugavad ja samas muudavad su riietuse klassikalisemaks ja naiselikumaks. Eelista neutraalseid toone nagu must ja beež.

Kingad – mustad kingad sobivad absoluutselt kõigega ja kõikjale. Kindlasti on need ühed esemed, millesse tasub investeerida, sest hea ja mugav king teenib sind aastaid. Kontsa kõrgus vali täpselt oma mugavuse järgi.

Tennised – paar valgeid tenniseid, näiteks Converse Chuck Taylor All Star, muudavad su riietuse pisut sportlikumaks.

Saapad – mustad (nahast) poolsaapad on väärt investeering, sest neid saad kanda nii seeliku kui pükstega ja klassikalised madala kontsaga Chelsea saapad on hea valik.

 

Avafoto ja kollaaž: Mariliis Anger