OHMYGOSSIP — Kas on nii, et sa pole ise ka päris kindel, mida sinu meigikott sisaldab? Meigikott on nii täis, et vaevu saad luku kinni, ehkki kasutad igapäevaselt vaid kindlaid üksikuid tooteid. Women´s Health Magazine´i sõnul vajad sel juhul hädasti meigikotis suurpuhastust!

Kuulsuste populaarne meikar Joanna Schlip on meigimaailma KonMari. Tema sõnul vajab naine kõigest viite meigitoodet. Joanna annab nõu, millistest toodetest loobuda ja millistesse investeerida. Naise sõnul on kauni meigi saladus nahas ja nurkades, vahendab Iltalehti.

Tooted, mida meigikotti vajad:

1. Päikesekaitset sisaldav BB-kreem
Piisav kaitse päikese eest on kõige olulisem iluprotseduur, kuna see kaitseb nahaprobleemide ja vähi tekke eest. Osade päikesekaitset sisaldavate toodete koostis võib tunduda liiga tummisena, selleks ongi loodud BB-kreem, mis on mõnusalt kerge, värvipigmente ja niisutust sisaldav.

2. Peitekreem
Meil kõigil esineb päevi, kus silmaalused on tumedad või keset nägu ilutseb punetav vinn. Kvaliteetne peitekreem on sellistel puhkudel lausa hädavajalik. Osta kaks erinevat tooni, et saaksid olenevalt aastaajast sobiva tooni kokku segada.

3. Mitmeotstarbeline palett
Soeta endale palett, milles oleks kokku koondatud kõik võimalused – näo kontuurimine, põseruuž, lauvärvid ja huuled.

4. Päikesepuuder
Päikesepuuder on parim valik näo kontuurimiseks ja sellega saab kergesti väsinud ilmet kaotada. Vali pigem selline päikesepuuder, kus poleks liiga palju sädelust.

5. Kaheotsaline kulmupliiats
Kui kasutad vaid kulmupliiatsit, võib tulemus tulla liiga võlts. Hangi toode, kus leidub nii kulmugeel, kui kulmupliiats. Sedasi saad väga loomuliku tulemuse.


Avafoto on illustreeriv. (YouTube)