OHMYGOSSIP — Tänapäeval on üsna tavapäraseks saanud, et suhted lahutatakse ning need ei kesta õnnelikult ühise viimase hingetõmbeni, vahendab The Stir.

Näiteks valetamine ja petmine on tegevused, mida on raske andestada, aga on olemas ka muid viise, mis hävitavad kooselu. Kui soovid, et sinu kooselu püsiks pikk ja õnnelik, siis väldi neid vigu!

1. Üksinda teleri vaatamine
Selle asemel, et peale laste uinumist koos ühiselt aega veeta, vaadatakse üksi televiisorit. Paljud süüdistavad hukka läinud suhet just sellise põhjusega. Lapsed võtavad vanematelt üsna palju energiat ning seetõttu soovitaksegi vahel täiesti üksi olla – see on täiesti okei, aga ainult mõned korrad nädalas, mitte koguaeg. Kui lapsed on magama läinud, on hea aeg vanematel omavahel niisama lobiseda ja hellust jagada.

2. Päeva jooksul katkeb üksteisega suhtlemine
Ajapikku muutub karjäär aina olulisemaks ning paari vahel võib päevane suhtlus unarusse jääda. Oleks tore, kui leiad teinekord väikese hetke, et saata kaaslasele sõnum või e-mail, andmaks märku, et ta on sul meelel.

3. Unustatakse öelda “ma armastan sind”
Need kolm sõna jäävad aja möödudes unustuste hõlma. Tunne oma kaaslast ja ütle neid tundeid kõva häälega välja, sest teinekord on need sõnad olulisemad, kui mõni tegu.

4. Unustatakse andeks paluda
Kui teed vea, palu andeks. See on pika abielu puhul väga oluline tegu.

5. Pidev näägutamine
See tegevus kuulub enamasti naistele. Keegi ei suuda näägutamist kuulata. Proovi see tegevus abielu päästmise nimel lõpetada.

6. Kallistamised lõppevad
Kõik inimesed ei vaja seksi viis korda nädalas, neile piisab ka kallistustest, suudlustest. Suur osa paaridest vajab siiski füüsilist lähedust, et koos püsida. Kui selleks füüsiliseks läheduseks ei ole seks, arenda välja mõni muu viis.

Avafoto: PantherMedia/Andriy Popov/Scanpix