OHMYGOSSIP — Laialiminev ripsmetušš on pea iga naise jaoks ärritav, eriti, kui oled parasjagu mõnel olulisel üritusel. Alljärgnevalt mõned olulised nipid, vältimaks silmameigi laialiminemist, vahendab Tyyli.com.

1. Ära kasuta liiga palju puuderkreemi
Peitekreem varjab ära tumedad silmaalused kuid tuleb olla ettevaatlik, sest liiga paks kiht kreemi või põhjustada ripsmetušši laialiminemise. Ripsmete pealt pudeneb tušš silmaalusele ning loomulikust vibreerimisest lähebki see laiali ja silmaalune määrdub.

2. Ära kasuta silmaümbruskreemi
Nagu oled täheldanud, siis silmadele tekib ka loomulikul moel päeva jooksul rasu. Juba ainuüksi see on piisav, et silmameik läheks laiali. Nüüd kujuta ette, et lisad veel ekstra õlist kreemi – sellest tuleb paras kaos!
Niisiis ära kasuta silmaümbruskreemi meigi aluskreemiks. On olemas spetsiaalseid kreeme, mis mõeldud silmameigi aluskreemiks.

3. Vaheta vananenud ripsmetušš välja
Vana ripsmetušš hakkab kergemini pudenema. Osta alati uus tušš peale mõnda kuud, kui märkad, et olemasolev hakkab kuivama.

4. Vali õige ripsmesari
Pikemat kestvust lubavad tooted tõesti püsivad kauem peal. Kauakestva ripsmesarja eemaldamine võib nõuda veidi rohkem vaeva, aga see on seda väärt, et saad muretult olla.

5. Ära puuduta silmi
Lihtne nõuanne, aga siiski väga oluline. Hoolimata sellest, et oled väsinud, ära hakka silmi hõõruma! Kui hõõrud silmameiki, siis see läheb laiali ja mis veel hullem, satub silma.

Avafoto: Unsplash