Tuleval esmaspäeval alustab TV3 sügishooajaga. Värskele programmile lisavad värvi uus eetrigraafika ja uus logo.

Senise sini-kollase logo vahetab välja uus, valge ja punaste toonidega, ning punast on TV3 sügiseses väljanägemises mujalgi nii eetrigraafikas kui TV3 uudistesaate kujunduses.

Programmi poolelt on uue hooaja võimsaimaks projektiks “Eesti otsib superstaari“, mille kolmanda hooaja eelvoorud käivad täiel hool ning mis tipneb finaaliga detsembrikuus.

Omatoodangust tekitab palju põnevust seriaal “Kodu keset linna“, kus sisu osas on rohkelt uudiseid.Vast kõige huvitavam on vaataja jaoks see, et peretütar Liis naaseb Ameerikast, eelmise hooaja lõpus külalisena nähtud Felixist saab püsivam tegelane ning Sten alustab uuesti töös ja eraelus. “Võib öelda, et sel hooajal keskendutakse sarjas enam just nooremale generatsioonile,” märkis TV3 programmijuht Leho Verk.

Leho Vergi kinnitusel saab sügisel järje ka kevadel väga soojalt vastu võetud humoorikas krimisari “Kättemaksukontor“, kirgi kütavad uued osad skandaalsest sarjast “Naistevahetus“, jutuainet ja üllatusi pakub Krista Lensini juhitav kaalulangetajate katsumuste sari “Kaalust alla!“.

Samuti alustab uute mängudega “Võta või jäta“. Muuhulgas on kohvrimängude sarjas oodata erisaadet, kus võiduraha läheb heategevuseks ning stuudios on saate endine ja praegune juht ehk Sepo Seeman ja Alari Kivisaar.

Lisaks on sügishooaega planeeritud hulgaliselt suuri kassafilme ja populaarsete Hollywoodi sarjade värskeid hooaegasid. Vanadest tuttavatest “C.S.I“, “Dr.House“, “Põgenemine” jpm. Samuti üllatab TV3 positiivselt õrnemat sugu, tuues ekraanile juba tuttava naistesarja uued osad ning ühe täiesti värske “naisteka”.

Paari nädalal eest alustanud ja väga soojalt vastu võetud “TV3 uudised” on esmaspäevast eetris kell 18.55.

[ot-gallery url=”gallery/tv3-uus-hooaeg-toob-uue-logo-ja-eetrigraafika”]