Spordimessil SportAct Fitstari tiitliga pärjatud kaunis tantsijanna Egle Eller on tüdruk, kes lööb oma rõõmsa olekuga iga ruumi särama. Hiljuti veetis kaunitar Venetsueelas vahetusõpilasena ühe aasta, et keelt ja kultuuri õppida. “Minu jaoks kõige värvikam aasta üldse. Päikesepaisteline riik, kus on kõige avatuvamad ja sõbralikumad inimesed üldse. Suhtlen siiani oma Venetsueela sõpradega.” Vaatame aga, mida räägib kaunitar oma lemmikutest Gossip.ee rubriigile “In&Out”.

Millised kasulikud tegemised-ettevõtmised katsud mahutada igasse päeva? Milliseid halbu harjumusi püüad välja juurida?
Kuna lisaks oma põhitööle töötan aeroobika ja tantsutreenerina, siis igasse päeva mahub kindlasti üks treening. Mu elutempo on suhteliselt kiire, kuid siiski jätan alati päevas aega iseendajaoks- loen raamatut, käin spas või saan sõbrannadega kokku.
Mul on halb komme enda päevi ülebroneerida. Vaatan tihti kalendrisse ja avastan, et pean ühel ja samal ajal mitmes kohas olema. Seda on korduvalt juhtunud, kuid millegipärast, pole siiani õppinud oma aega paremini haldama.

Milliste aksessuaaridega armastad oma isikupära rõhutada? Milliste brändide rõivaid eelistad? Kus Sind kõige tõenäolisemalt shoppamas võib näha?
Mul on nõrkus ilusate kingade ja suurte kõrvarõngaste vastu. Lisades kõrged kontsad ja ilusad kõrvarõngad ka kõige tavapärasemale riietusele, tunnen end enesekindlama ja naiselikumana. Mul pole otseselt välja kujunenud lemmikbrände, kui välja arvata spordiriietuse osas. Siin on mul oma lemmik välja kujunenud. Treenides kannan pea alati Betterbodies’e spordirõivaid. Kauneimad bikiinid ja aluspesu on muidugi La Perlal. Shoppamast võib mind kõige tihedamini leida spordirõivaste või kingapoest, viimasest olen viimasel ajal end kaugel püüdnud hoida.

Kas parfüümi piserdad endale pigem palju või pigem vähe? On sul välja kujunenud oma lemmikparfüüm?

Ma armastan parfüümi kasutada. See, palju ja millist parfüümi kasutan, oleneb täiesti meeleolust. Aga nii, et pea enda parfüümist ringi käib, küll kodust välja ei läheks. Mul on juba ammune lemmikparfüüm Chanel “Coco Mademoiselle”.

Kui palju oled nõus kulutama juuksurile? Oskad ehk soovitada mõnda tõeliselt head juuksurit? Kuidas koduselt oma juukseid hooldad?
Ma käin juba aastaid juuksuris ilusalongis “Kaunis Kaunimaks”. Hinna tase on väga hea ja olen alati oma soengu üle õnnelik olnud. Kuna mul on pikad juuksed ning esinemiste ja trennide tõttu saavad nad päris suurt vatti, tuleb mul nende eest ka korralikult hoolt kanda. Ma kasutan alati lisaks balsamile ka niisutavaid kreeme ja teen kord nädalas hooldavat juuksemaski. Esinemissoengute tegemisel ja lokitamisel kasutan alati kuumakaitset. Mu lemmik juuksehooldustooted on Collistari sarjast.Kui vähegi aega on, leotan paar korda kuus juukseid ka nõgeseveega. Seda õpetas mulle vanaema ja see toimib.

Kust saad positiivseid laenguid – mida soovitad teha-kuulata-külastada, et elule särtsu juurde saada? Mis oleks sinu nö “heaolu” retsept?

Mulle on väga oluline oma lähedastega aega veeta. Isegi kui elutempo on vahel liiga kiire ja tunnen, et tõesti on halb päev olnud, saan alati positiivseid emotsioone oma perest ja sõpradest. Minu elus on suur osa ka trennidel ja tantsimisel. Üks korralik trenn ja ka kõige halvem tuju on asendunud naeratusega. Olen tihti kuulnud kui väidetakse, et ”mul ei ole aega sõprade jaoks ja üldse ei viitsi peale tööd midagi muud peale diivanis istumise teha.” Eks vahel on ka diivani ees muidugi hea olla, aga kui see muutub põhiliseks ”hobiks”, siis pole imestada, miks hea tuju ja energia asendunud väsimuse ja halva tujuga. Soovitan helistada oma sõbrannale, sõbrale ja teha midagi põnevat. Ilusa ilmaga on ju lausa patt toas istuda. Kui õues ladistab vihma ja kummikud kadunud, kutsu sõbrad külla lauamänge mängima või filmi vaatama.

[ot-gallery url=”gallery/tantsijanna-egle-eller-gossip-ee-le-paar-korda-kuus-leotan-juukseid-n%c3%b5geseveega”]