Suur osa toitlustusettevõtja Seppo Sedu Koskinen´i restoranidest läheb uuele äriühingule. SK Entertainment Group´i peaomaniku Sedu Koskinen´i peas tiirlevad aga juba uued unistused, mis ootavad teostamist, kirjutab MTV3.

Suur osa toitlustusettevõtja Seppo Sedu Koskinen´i restoranidest läheb uuele äriühingule.

SK Entertainment Group´i juht ja osa vanadest juhtidest on loonud uue ühingu, mille nimeks saab Night People Group. SK Entertainment Group´i peaomanik Sedu Koskinen on ka ühtedest uutest ühingu omanikest. Peaomanik on kogu kontserni juht.

Night People Group´ile läheb kauba käigus 26 ööklubi ja restoranid 16 kohas. Night People Group´i tegevdirektoriks saab Antti Raunio, kes on ka SK Entertainment Group´i tegevjuht.

Restoranide müügi kohta on juba varem liikunud kuulujutte, et need müügiks lähevad. Koskinen´i ärid on kannatanud majanduslikult. SK Entertainment Group´i eelmise aasta jaanuaris lõppenud majandusaasta kahjum oli rohkem kui 5 miljonit eurot.

Koskinen ise keskendub kauaaegsetele unistustele ning võib-olla juba mais saab rääkida uutest projektidest.

 

[ot-gallery url=”gallery/suur-osa-toitlustusettev%c3%b5tja-seppo-sedu-koskinen%c2%b4i-restoranidest-l%c3%a4heb-uuele-%c3%a4ri%c3%bchingule”]