Rootsi hetkel kuulsaim supermodell on Caroline Winberg, 24. Ta on osalenud Versace, Chloé ja Valentino kampaaniates ning kaunistanud selliste moeajakirjade esikaasi nagu näiteks Vogue, Elle ja Glamour. Ta on ka ainuke Rootsi modell, kes pidevalt töötab eksklusiivsele brändile Victoria´s Secret.

Caroline, kes praegu elab 160 ruutmeetrises korteris Sohos, Manhattanil, on pärit Rootsist ning kasvas üles väikeses Sollentunas Stockholmi külje all. Kui temast poleks saanud supermodelli, oleks ta tahtnud olla jalgpallitäht. Rootsis on naistejalgpall äärmiselt populaaarne. Caroline käis spordiklassis ning saavutas märkimisväärseid tulemusi. “Ma tahtsin saada profiks, kuid mul polnud selleks päris õige kehaehitus. Ma olin liiga pikk ja peenike ja minust sai selle asemel modell,” jutustab ta realtid.se-le.

Supermodelli karjäär sai alguse täiesti juhuslikust kohtumisest, kui tollal 14 aastane Caroline oli teel jalgpallitrennist koju. “Ma mõtlesin, et see oli üks kummaline meesterahvas. Ta tahtis mind pildistada, kuid ma kahtlesin ja olin skeptiline. Vastasin talle, et pean helistama koju oma vanematele ja küsima, kas see on OK,” ütleb Caroline Rootsi nädalalehes Hänt Extra. Sellest pildist sai alguse fantastiliselt särav karjäär.

Caroline elukaaslaseks on Rootsi TV-produtsent Pelle Porseryd, kes end ajutiselt Rootsist töölt lahti võttis ja tema juurde New Yorki kolis. “See on nii tore, et ta minu pärast siia kolis,” ütleb modell ajakirjale Cosmopolitan, “Ta on minu vastu nii armas ja alati kui ma koju tulen, on toit valmis.”

Caroline poleks kunagi uskunud, et temast modell võiks saada: “Ma polnud mitte kunagi ilus tüdruk,” ütleb ta. Siiski on jäänud veel üks unistus. “Ma tahan lapsi.  Kui palju, sõltub sellest, kui valus on esimene sünnitus… haha. Ma tahaksin mitut last. Kuid ma ei taha saada lapsi ja jätta nad lapsehoidjale ning neid mitte kunagi näha, sest ma reisin nii palju,” kirjutab Rootsi nädalaleht Se och Hör.

[ot-gallery url=”gallery/saage-tuttavaks-rootsi-kuulsaim-supermodell-caroline-winberg”]