Miamis elav kaunis modell Marion Vijar räägib Gossip.ee-le, et parim paik enda vormis hoidmiseks ning laadimiseks on ookean. “Mulle meeldib palju aega veeta üksi. Kui jooksen ookeani ääres, siis alati peale seda võtan aja, et muuli peal maha istuda, see on koht, kus mulle meeldib mediteerida. Ookean annab mulle energiat ja lõõgastab mind,” räägib Marion. Vaatame ka, millised on kauni naise moe-eelistused.

Millised kasulikud tegemised-ettevõtmised katsute mahutada igasse päeva? Milliseid halbu harjumusi püüate välja juurida?
Üritan käia jooksmas iga päev. Kuna jooksen ookeani ääres, siis ilma tõttu jääb kahjuks vahepeal treening tegematta . Väga oluline on ka lihaste venitamine, lõõgastamine ja vaimseks heaoluks mediteerin. Kuna armastn magada, siis varajane ärkamine on minu jaoks meeletult raske. Üritan seda harjumust välja juurida.

Kas on mõni rõivaese, aksessuaar või muu toode, millest te poes ükskõikselt ei möödu?
Minu nõrkus on ehted, kotid ja kingad! Neid ei ole kunagi liiga palju.

Kas te olete pigem emotsionaalne või ratsionaalne ostja?
Pean tunnistama , et olen ilmselt emotsionaalne ostja. Mis tegelikult pole väga mõistlik.

——————————————————♥—♥—♥——————————————————
Reklaam:

Visit Ohmygossip Couture e-shop
——————————————————♥—♥—♥——————————————————

Kui palju kulutate kuus keskmiselt riietele? Mis on olnud teie kõige n-ö pööraseim või emotsionaalseim ost?
Raske on öelda ühte konkreetset summat. Iga kuu on erinev. Mõni kuu möödub väga vähese kulutusega ja siis samas järgmine kuu olen tõeline shopahoolik. Ma ütleks, et kõige pööraseim või emotionaalsem ost on olnud väga kallid päikseprillid, mida ma hiljem isegi ei kandnud. Ma tavaliselt ei tee väga pööraseid oste aga teatud kulutusi ma kahetsen küll, eriti neid, millel veel hinnalipik ripub küljes ja mida ma ilmselt ei panegi selga tulevikus.

On teil mõni lemmikkauplus? Milliseid brände te eelistate?
Ma kohe kindlasti ei ole seda tüüpi inimene, kes firmamärki taga ajab. Minu stiil on elegantne, seksikas ja trendy. Lemmikud on Zara ja EXPRESS. Shoppan tihti pisikestes butiikides, sealt alati leian midagi lahedat.

Millistes rõivastes tunnete end kõige mugavamalt ja paremini?
Oleneb kuhu minek on. Õhtusöökidele ja pidulikele üritustele panen alati kokteilikleidi selga. Kleidid on minu teema. Vabal ajal tank-top ja lühikesed teksapüksid.

Mida te iial ei kannaks… Mis on kõige suuremad moeapsud, mis silma riivavad?
Ära iila ütle iial hahaha. Ma arvan, et ma tõenäoliselt ei kannaks kunagi midagi, mis mind koledamaks teeks. Lihtsuses peitub ilu. Minu arvates on kõige suurem apasakas kui teatud asjadega liiale minnakse. Värvirohkne ruuduline plus ja kirevad lillelised puksid ilmselt ei sobi kokku.

Kust saate positiivseid laenguid – mida soovitate teha-kuulata-külastada, et elule särtsu juurde saada? Mis oleks teie nö “heaolu” retsept?

Ma armastan oma tööd. Minu töö annab mulle nii palju positiivseid elamusi. Olen õnnistatud selle koha pealt. Samas olen ma ka natuke eraklik. Mulle meeldib palju aega veeta üksi. Kui jooksen ookeani ääres, siis alati peale seda võtan aja, et muuli peal maha istuda, see on koht, kus mulle meeldib mediteerida. Ookean annab mulle energiat ja lõõgastab mind. Minu heaolu retsept on – “Life is 10 % what happens to you and 90% how you respond. I don’t let negative things control me, I choose to be happy!” See iseloomustab mind ja minu eluviisi. Olen alati positiivne, isegi kui negatiivsed asjad juhtuvad.


Marion Vijar (Photo: Eduardo Rangel)


Marion Vijar (Photo: Eduardo Rangel)


Marion Vijar (Photo: Eduardo Rangel)


Marion Vijar (Photo: Eduardo Rangel)

Vaadake lisaks:

[ot-gallery url=”gallery/modell-marion-vijar-gossip-ee-le-olen-alati-positiivne-isegi-kui-negatiivsed-asjad-juhtuvad”]