Soome laulja Janne Tulkki (35) on otsustanud oma abikaasa Kirsi Tulkki´ga lahku minna, viies abielu lahutuspaberid Riihimäe ringkonnakohtusse, kirjutatakse Iltalehti uudisteportaalis.

Soome lauljal Janne Tulkki´l ja tema abikaasa Kirsi Tulkki´l on kolme aastane tütar. Kirsi kolis Janne juurest oma korterisse umbes aasta tagasi. Jannel on varasemast abielust veel 11-aastane poeg.

“Lahutus ei ole just maailma kõige meeldivam asi, aga eraldi elamine on toonud rahu. Praegu on käimas lahutuse järelemõtlemisaeg. Vaatame, mis elu toob,” ütleb laulja.

Janne tunnistab, et uus olukord muudab teda haigeks.

“Vahel tulebki üksildane tunne, kuna ka tööl ei ole eriti just kellegiga suhelda, kui sõidan rekkaga. Mu ainukeseks meelelahutuseks olengi vahel ainult mina. Ma ei ole just kõige parem üksi olemises, aga järk-järgult olen õppinud elama rahulikult endamisi.”

Janne on olnud korra varemgi abielus ja pärast seda vabaabielus. Lahutusest hoolimata usub mees, et armastus on olemas.

“Armastus tuleneb inimeste enda võimest armastada. Kui see kaob, ei ole ka muud asjad head. Uue kaaslase hankkimine ei ole hetkel veel ajakohane.”

Lahkumineku üheks põhjuseks oli stress. Laulja ütles paar nädalat tagasi, et võlakoorem ja tööde vähesus muutsid teda pahuraks nii sõbrana, kui abikaasana.

Laulja tööolukord on siiski paranenud, kuna ta teeb tööd rekkajuhina.

 

Loe lisaks:

Soome poplauljast Janne Tulkki´st sai finantsraskuste tõttu rekkajuht

 

[ot-gallery url=”gallery/laulja-janne-tulkki%c2%b4t-on-lisaks-raskele-ajale-ootamas-ees-ka-abielulahutus”]