Viimased aastad peamiselt Inglismaal elanud Hanna Ild (29) ehk Hannah on abikaasa Anderiga juba kaheksa aastat abielus olnud. Paar tunneb, et on emotsionaalselt valmis lapsi saama, kirjutab ajakiri Naised.

“Pere seisukohalt on see loogiline ja mina ei ole kindlasti mingi hullumeelne karjäärinaine, kes pere ja laste peale ei mõtle,” räägib Hannah.

Naise sõnul on nad abikaasaga pere laienemiseks valmis. “Meil saab suvel juba kaheksa aastat abielu, oleme mõlemad emotsionaalselt laste saamiseks valmis. Ütleme nii, et aeg on sealmaal, et võiksime lapsi planeerida küll.”

Lauljatar lisab, et mõistlik oleks teha oma asjad lõpuni ja siis sättida elu nii, et lapse saamine jääb kontsertide ja plaadiprojektide vahele.

“Minu töö eelis on see, et ma kirjutan ka ise muusikat. See on emotsionaalne tegevus ja olen kuulnud teistelt muusikutelt, et lapseootel ollakse veel eriti loomingulised.”

Selline, milline ema ta võiks olla, Hannah prognoosida ei oska. “Ilmselt olen “pesalind”, oleksin lapsega rahulikult kodus ega tiriks teda mööda maailma või üritusi ringi. Turvatunne on lapsele kõige tähtsam ja selleks peab ta olema turvalises kohas. Aga kindlasti ei jää ma lõplikult koduseks, see ei paku mulle ilmselt täit rahuldust.”

[ot-gallery url=”gallery/hannah-m%c3%b5tleb-beebi-peale-mina-ei-ole-kindlasti-mingi-hullumeelne-karj%c3%a4%c3%a4rinaine-kes-pere-ja-laste-peale-ei-m%c3%b5tle”]