OHMYGOSSIP — Gloria Veinikeldril algas uus ajastu. Marko Hark ja Tairi Morozov taasavasid eile õhtul, 11.septembril meeleoluka peoga ühe Tallinna pikima ajalooga restorani – Gloria Veinikeldri.

Tallinna vanalinna südames, keskaegse linnamüüri varjus peituv Gloria Veinikelder pakub toiduelamuste kõrval oma külalistele konkurentsitult Põhjamaade suurimat veinivalikut. Ajalooline atmosfäär, suurim veinivalik ja armastus hea toidu vastu teevad Gloria Veinikeldrist koha, kus aeg peatub nautlemiseks.

Restorani hubane ja elegantne interjöör teevad veinikeldrist kahtlemata ühe tõelise vanalinna pärli. Gloria kaheksas originaalselt kujundatud ruumis saab muuhulgas kaminasoojuses veine degusteerida, päikese eest varju pugeda ning nautida suvist randevuud romantilisel terrassil. Lisaks pakub Gloria Veinikelder võimalust kasutada kuni 15 inimest mahutavat privaatruumi, mis on sobilik nii ärikohtumisteks kui gruppidele einestamiseks.

Gloria Veinikeldrist on saanud uute omanike Marko Harki ja Tairi Morozovi perefirma ning uut kööki juhib peakokk Kaido Metsa, kelle käe all kohtuvad taldrikutel euroopaliku ja eestimaise toidu parimad kooslused, mille maitsed ja visuaal on klass omaette. „Ma ei piira end vaid kohaliku toorainega, kuid värskus ja kvaliteet on kindlasti esikohal. Samuti arvestan, et ka klassikalistel roogadel oleks ikka mingi eriline ja nauditav, niiöelda minu signatuur, et klient tahaks alati tagasi tulla,“ sõnab veinikeldri peakokk Kaido Metsa kirjeldades Gloria toidukultuuri olemust.

Vaata ka meeleolukat galeriid esimestest külalistest!

[ot-gallery url=”gallery/gloria-veinikeldri-uued-omanikud-marko-hark-ja-tairi-morozov-avasid-restorani-glamuurse-peoga-galerii”]