Evelyn Puusepp (34) on seksikas naine Tartu külje alt Rõõmu külast, kes shokeeris eestlasi saates “Õhtusöök viiele”, kui pakkus saates ohtralt alkoholi ning kutsus magustoitu ette kandma meesstrippar Marco Tasase. Koos mehega puidu hulgimüügiga tegelevat firmat pidav Evelyn räägib Gossip.ee-le, et Jaanipäeva saadab ta mööda oma kodus.

Evelyn rääkis juba enne saadet, et tüüpilise hapra blondi kesta all peitub hoopis karmim naine. Evelynile meeldib ringi tuisata mootorsaaniga, ning suvel võib teda leida Eestimaa järvedelt-jõgedelt jetiga kihutamas. Lisaks on Evelyn täpsuslaskur. Tema magamistoast võib leida ehtsa samuraimõõga, mida naine osavalt käsitseda mõistab. „Et kodu kaitsta,“ ütleb ta ise selgituseks. Kui nooruses oli Evelyn üsna pätiplika moodi ning elas metsikut kaootilist elu, siis ühel hetkel leidis ta enda jaoks Jumala ning sellest päevast ka rahu ja turvalise elu.

Ka saates rääkis Evelyn, et ta on leidnud tee Jumala juurde ning palus lugeda kõigil palve enne sööma asumist.  Evelyn pakkus ohtralt alkoholi ning ütles, et Jumal küll joomist pole keelanud, temal igal juhul mitte.

Peale saadet ilmusid riburada artiklid, kus Evelyn leidis et Marco on teda solvanud ning Marco rääkis just vastupidist. Evelyn rääkis ka, et ta elu on peapeale keeratud kollase meedia väljamõeldud uudistest. Gossip.ee otsustas uurida, kas naine täna kahetseb saates osalemist ja kas saade on tema elu ka muutnud. “Peale saadet ei ole minu elu muutunud,” räägib kaunis Evelyn Gossip.ee-le. “Saates käimist ma ei kahetse. See oli väga tore ja huvitav kogemus!” arvab naine saatest kuid hiljem.

Millised on aga Evelyni Jaanipäeva plaanid? “Jaanipäeva saadan mööda perega ja oma aias!” teatab Evelyn ning räägib, et nende perele on traditsiooniks alati koos perega olla. “Traditsiooniks on olla koos perega, süüdata jaanituli ja süüa sashlõkki.”

Siiski meenub naisele ka üks tore üksildane Jaanipäev aastate eest. “Meeldejäävaim Jaanipäev oli 5-aastat tagasi, kui tulin Londonist lennukiga. Kell oli kuskil 23.00 ajal õhtul ja all põlesid jaanituled – see vaade, mis avanes oli nii meeletult ilus! Edasi sõitsin viimase Tallinn-Tartu bussiga Tartusse, milles sõitis veel peale minu üks inimene,” paljastab Evelyn Gossip.ee-le oma meeldejäävaima Jaanipäeva mälestused.

Evelynil on plaanid suveks tehtud. Kuigi kaunitar sellel aastal veel randa jõudnud pole, on see naisel kindlasti suveplaanidesse paigutatud.  “Randa ei ole veel jõudnud. Õige suve märksõnad minu jaoks on päike, vesi, jetiga sõit ja maasikad,” räägib Evelyn ning lisab, et just need asjad tal ka suveks plaani on võetud. “Plaanid suveks on olla mere või järve ääres, kihutada jetiga ja süüa hästi palju maasikaid!”

[ot-gallery url=”gallery/evelyn-puusepp-%c3%b5ige-suve-m%c3%a4rks%c3%b5nad-minu-jaoks-on-p%c3%a4ike-vesi-jetiga-s%c3%b5it-ja-maasikad”]