Sel reedel, 14. augustil, on kord jälle Sandy Rivera omanimelise üritustesarja käes ning see pidu tõstab ilmselt majalt katuse. Omapoolse toetuse annab DJ Dave Storm.

Sandy Rivera, kes võitis juba ammu Eesti klubikülastajate südamed, on vaieldamatult üks värvikamaid klubit Privé külastanud plaadikeerutajatest. “Ma peaksin mängima kaks tundi… aga mängin neli kuni kuus, Eesti publik on alati kohal viinaga niiet mängin nii kaua kuni teiega sammu suudan pidada,” kommenteerib Sandy oma pidusid.

Klubi Privé turundusjuht Evely Ventsli lisab:“Sandy kohta kehtib kindlasti ütlemine, et mees teab, mida mees teeb. Lisaks sellele, et ta on isikuna üks positiivsemaid ja meeldivamaid dj’sid, kellega meil on olnud au tutvuda. Ta on ka väga andekas produtsent ning inimesi oskab see mees väga hästi jälgida ja tunnetada. Seni pole olnud ühtegi tema pidu, mille üle nuriseda, kõik on alati omal kohal, täpselt nii nagu peab ja seda üldjuhul varaste hommikutundideni!”

Sandy Rivera (Kings of Tomorrow) varustab housemuusika maailma pidevalt uute hittidega, viimane ilmunud singel on “Persuasion”, mille poolikut varianti muide said just klubi Privé külastajad veebruaris toimunud peol esmakordselt kuulda. Hetkel tuuritab Sandy Rivera mööda maailma, külastades hiljuti Ameerikat ning Inglismaad ja esinedes pidevalt üle kogu Euroopa. Kui Sandy pole reisimas, töötab ta aktiivselt stuudios uue materjali kalla.

Loomulikult ei puudu lettidelt kaunid tütarlapsed, kes igal täistunnil kõiki soovijaid jookidega kostitavad ning silmailu pakuvad.

Klubi Privé uksed avatakse kell 23:00. Pilet 200, flyeriga 150, family-listiga 100. Klubis Privé on võimalik reserveerida ka VIP-laudu, mis annab võimaluse pidu veelgi erilisemaks muuta.

Vaata lisaks:
Sandy Rivera detsembris Club Privés:


Sandy Rivera videointervjuu:

AUHINNAMÄNG: Saada enda ees-ja perekonnanimi meilile: info@gossip.ee ja võida tasuta pilet “Sandy Rivera” üritusele klubisse Prive. Võitjate nimed avaldame reedel kell 15.00 “Loosimiste” all ning selle artikli kommentaarides!

[ot-gallery url=”gallery/evely-ventsli-sandy-kohta-kehtib-kindlasti-%c3%bctlemine-et-mees-teab-mida-mees-teeb”]