Soome meestegrupi Hunks liige Esko Eerikäinen ja laulja ning samuti tantsija Martina Aitolehti on oma suhte puhul pidanud läbi elama igasuguseid draamasid. Nüüd aga tundub, et lõpuks hakkab nende suhe siiski paranema. Paar tuli hiljuti Las Vegase reisilt ning tõdevad, et see tegi neile vaid head, kirjutatakse MTV3-es.

 

Hunks tantsija Esko Eerikäinen tunnistab, et suhe Martina Aitolehti´iga on muutunud märgatavalt paremaks. Lahutust ei pruugigi tulla.

“Eks vaatame. Elame jätkuvalt sama katuse all,” ütleb Esko Eerikäinen.

Esko ja Martina naasid Las Vegasest tagasi Soome vastu kolmapäeva ööd. Abielupaar on hakanud viimasel ajal kaaluma, kas lahutuspaberite sisseandmine oli ikka õige otsus. Esko Eerikäinen´i sõnul elavad nad ikka veel samal aadressil ning omavahelist suhet võib juba palju paremaks nimetada.

“Reis läks hästi. Saabusime eelmine öö tagasi. Martina on nüüd tütrega kodus, ise läksin koeraga sörkima.”

“Martina magas kogu reisi. Eesmärk oli pääseda Soomest väljapoole ja olukorda kaaluda.

“Elame oma ühises kodus jätkuvalt. Reis tegi meile head.”

 

 

Loe lisaks:

Soome lauljatar Martina Aitolehti käis USA´s Céline Dion´i kontserdil inspiratsiooni kogumas

Esko Eerikäinen ja Martina Aitolehti pingutavad, et suhet taaselustada

Soome avaliku elu tegelased Martina Aitolehti-Eerikäinen ja Esko Eerikäinen lahutasid. Esko: Lahkuminekus on veel paljud asjad selgusetud

 

[ot-gallery url=”gallery/esko-eerik%c3%a4inen%c2%b4i-ja-martina-aitolehti-suhe-on-paranemas-ning-lahutuse-sisseandmine-tundus-vale-teona”]