Möödunud nädalal valis 2008. aalstal esmakordselt Ladina-Ameerika turul alustanud aksessuaari- ning rõivabränd “Ohmygossip Couture” oma ridadesse kolm uut kaunist, tuntud & säravat modelli – Breth Tootsi ; Triin Tulev’i ja Marianna Link’i!

Esimene Ohmygossip Couture‘i uus reklaamnägu, keda meil on rõõm teile tutvustada, on mitmel rahvusvahelisel missivõistlusel printsessiks pärjatud Eesti esikaunitar Breth Tootsi. Miss Breth Tootsi pärjati Albaanias “Miss Globe” võistlustel esimeseks printsessiks ning Venemaa “Miss Volga” valimistel teiseks printsessiks.

Breth on kindel, et üks elus edasiviivaid jõude on eneseusk, samuti usub kaunitar, et paljud asjad on ka looduse poolt ette määratud. “Jah, ma usun saatusesse. Arvan, et kui miski peab ettemääratletult kuidagimoodi minema, siis nii ta ka läheb. Ning kuigi vahepeal tuleb ette olukordi, kus ma kahtlen iseendas, siis siiski arvan, et oluline on usk iseendasse!”

Vabal ajal armastab Breth kergejõustikku. Sporti amrastav Breth on kaunis, täpne, südamlik ja siiras – just selline, kellega iga moefirma koostööd teha soovib!

                                         ♥ Ohmygossip Couture ♥

Ohmygossip Couture’ i esindav modell Triin Tulev on Carmen Kassi, Tiiu Kuik’ i ning Karmen Pedaru järel neljas Eestis armastatud modell ning  pärjatud tiitliga “Eesti Populaarseim persoon 2010“. Üle kolme aasta Aasias mitmete modelliagentuuride ja klubide juures töötanud neiu on maalimas tuntust kogunud nii modelli, näitleja, ajakirjaniku kui DJ-na.

Mitmekülgne ja päikeseliselt rõõmus Triin armastab vaba aega veeta sportlikult: “Õppisin hiljuti ära vabasukeldumise – enamus vaba aega läheb praegu selle oskuse arendamisele. Maapealsetest tegevustest meeldib mulle kiir- rulluisutamine, õhus olles langevarjuhüpped ja vahel ka paraglaiding. Ma vajan aegajalt ekstreemsporti, et panna oma energia liikuma. Minu jaoks on oluline tunda ennast vabalt igas võimalikus keskkonnas – maal, õhus ja vees.”

Samuti hindab Ohmygossip Couture’ i uus modell loodust ning peab oluliseks kaalutletud ning mõistlikku elu. Triin on ka esimene eestlane, kes kutsuti Singapuris toimuvale rahvusvahelisele “Green Festivalile” DJ’ks. “Minu meelest on lihtsalt ebaloomulik mitte armastada ja hoida maailma, kus elame….Tasub mõelda tuleviku peale, kuid kõige olulisem on siiski viia üks päev otsast lõpuni läbi mõeldult. Mida sa sööd? Mida sa seljas kannad? Kas oled teadlik taaskasutusest? Need on küsimused, mida noored peaksid endalt kõigepealt küsima. Minu sõnum on – armastage maailma, kus elate. See on suurepärane, ja kui palju ta meile pakub!”

Triin on kirjutanud kaastöid inglise keelsele ajalehele “Phuket Post”, samuti teinud kolumne ja artikleid veebiajakirjadele Trend24 ja Gossip.ee. Hiljuti valmis tema sulest raamat “Crocodile’ s Tale”. Menusarjast “Lihtne elu” tuule tiibadesse saanud kaunitar on lisaks kodumaistele telehittidele osalenud ka välismaistes filmides – tuntuim neist on “Hangover 2”.

“Paljud minu unistused on juba täitunud, kuid olen veel noor – palju on veel ees. Õnnelikuks teeb mind rahu. Iga päev soovin, et inimesed leiaksid vastuse küsimusele, kui oluline on olla õnnelik, ja kui lihtne see tegelikult on!” räägib Triin Tulev Gossip.ee-le.

Triin Tulev oma särava naeratuse, professionaalsuse ning Aasia turul omandatud kogemustega on kindlasti üks Ohmygossip Couture’i kuldavara ja brändi commercial print esimodelle!

                                         ♥ Ohmygossip Couture ♥

Kolmas Ohmygossip Couture’ i modell, keda teile tutvustada soovime, on särav ja kaunis Gossip.ee kaasautor Marianna Link. Saatega “Kaunitar & Geenius” üle Eestilise tuntuse võitnud tüdruk armastab moodi ning ajakirjandust – aastast 2008 on olnud Gossip.ee toimetaja ja reporter. Marianna enimloetud lood on kogunud nädalaga üle 60000 unikaalse lugeja ning ka kõige kinnisemad persoonid annavad heasüdamlikule, asjalikule ning oma tööd põhjalikult tegevale Mariannale alati hea meelega intervjuu.

Marianna on hea stiilitunnetusega ilu kõrgelt hindav kaunitar. “Kõike võib kanda, kui te suudate selle välja kanda,” ütleb Marianna. “Naiste suurimaks komistuskiviks on vast see, kui soovitakse välja näha seksikas aga välja kukub hoopis litsakas. Arvan, et suurim moeaps on see, kui ei tunta etiketti.”

Vabal ajal armastab Marianna koos sõbrannaga reisida. “Kui oled suhtes ja sul on laps(ed) siis pole võimalik mitmeks kuuks ära minna, kasutan oma vabadust ja noorust, et reisida ja uusi kogemusi saada,“  räägib palju reisinud ning eelmisel aastal Ibizal ja Türgis šõumaailma ja modellileival olnud kaunitar.

Marianna positiivsus, sõbralikkus ning hoolitsetus on eeskujuks igale noorele naisele!

Read it in English:
EXCLUSIVE! The new “Ohmygossip Couture” models – WHO’s WHO

 


Visit Ohmygossip Couture e-SHOP’s HERE & HERE

 

[ot-gallery url=”gallery/eksklusiiv-ohmygossip-couture-tutvustab-br%c3%a4ndi-uusi-kauneid-reklaamn%c3%a4gusid”]