TV3 saates “Eesti otsib superstaari” astuvad homme õhtul Vene Teatris kohtunike ette 91 eelvoorudest kollase kaardi saanud superstaariks pürgijat. Esimese päeva õhtul lahkuvad 49 osalist ning pühapäeval hakkavad pääsu eest järgnevatesse stuudiovoorudesse võitlema 42 noort lauljat.

Tänu sihikindlusele astub teatrivoorus üles ka Elina Netšajeva, keda kohtunikud Tallinna eelvoorus ei pidanud edasipääsu vääriliseks. Tüdruk aga ei jätnud jonni ning registreeris end Rakvere eelvooru, kus tal õnnestus ka kollane kaart saada.

“Tundsin, et polnud andnud endast parimat. Tahtsin näidata, milleks ma tegelikult suuteline olen,” ütles Elina. “Kohtunikel on lai silmaring ja suur kogemus, seetõttu näevad nad osalejates asju, mida me ise ei näe. Kohtunikud ju peavadki kõik meie plussid ja miinused välja ütlema. Minu suhtes olid nad küll täiesti õiglased.”

Elina hinges on tuline soov saada superstaariks. “Ennekõike on see hea võimalus oma võimed proovile panna ja ennast igast küljest arendada,” põhjendab ta.

Tallinna eelvoorus kohtunike positiivse tähelepanu pälvinud Karel Tallermaa tunnistab, et senine saates osalemine ongi olnud ennekõike enda proovile panek. “Olen saanud ka palju uusi toredaid tutvusi ja ettekujutuse saate tegemise protsessist.” Karelil on kindel soov jõuda finaali, veel parem kui ta võidaks. “Tahan saada superstaariks, kuna laulmine on tegevus, mis on mind terve elu saatnud, mis on viinud mind igasugustesse huvitavatesse paikadesse, teinud tuttavaks erinevate inimeste ja mõtteviisidega ja on seejuures võimaldanud olla Mina läbi muusika; tahan, et see jätkuks,” kommenteeris Tallermaa.

Karelit ei heiduta, et möödunud hooaegadel on superstaari tiitel läinud õrnema soo esindajatele. “Ehk on tüdrukutes olnud siiani midagi rohkemat kui poistes. Loodetavasti sel aastal see muutub!”

“Eesti otsib superstaari” teatrivoorud on TV3 eetris neljapäeval kell 20.00 ja pühapäeval kell 20.30.

[ot-gallery url=”gallery/eesti-otsib-superstaari-teatrivoorusid-n%c3%a4eb-neljap%c3%a4eval-ja-p%c3%bchap%c3%a4eval”]