Merit(15) on Tartu tüdruk, kes on bloginud vahelduva eduga kaks aastat. “Minu jaoks on iga päev täis saavutusi. Siiski on mulle suurt rõõmu pakkunud, et minuni jõudis ühel päeval pakkumine ehted päris poodi müüki panna, sellele aitas kindlasti kaasa pidev blogimine, mis kuulub kindlasti saavutuste hulka,” räägib kaunitar Gossip.ee’le.

Merit, palun rääkige natuke endast: millega tegelete – kus koolis-huviringides käite?

Olen 15-aastane tüdruk Tartust, õpin Sillaotsa koolis ja tegelen saksofoni õpingutega muusikakoolis.

Mis on teie hobid?
Üheks hobiks on kindlasti muusika. Mulle meeldib kohutavalt laulda ja esinemiskogemusi saada. Aina rohkem on mulle huvi pakkunud ka fotograafia, eriti suurenes huvi kui eelmine aasta sain peegelkaamera omanikuks. Juba mitu aastat tagasi hakkasin ka ehteid tegema, iga aastaga läheb see oskus paremaks ning juba mõistan mis on kvaliteet. Minu ehteid saab osta ka KutshiMutshi poest. Kindlasti on suureks hobiks moeblogide jälgimine, lisaks sõidan veel lumelauda ning olen Kaitseliidus organisatsiooni Kodutütred liige. Täpsemalt toimuvad seal vahvad laagrid, matkad ja palju muud.

Rääkige palun natuke oma stiilist ja stiililemmikutest? Mis/ kes teid inspireerib?
Arvan, et nagu paljud teised noored, pole ka minul see päris õige stiil välja kujunenud. Mulle meeldib katsetada ning minu riidekapist leiab palju erinevaid riideid, ma ei sea endale piiranguid, vaid käin riides nii nagu parasjagu tuju on.

Milline on teie meelest suurim moeaps?
Võibolla see, kui surfipükste ja plätadega käiakse absoluutselt igalpool suvel. Minu jaoks täiesti välistatud on ka kui talvejopega käiakse senikaua kuni väljas on meeletud plusskraadid.

On teil mõni lemmikaksessuaar (aksessuaarid)?

Mul on tohutult ehteid ja aksessuaare, kuid kõige südamelähedasem on arvatavasti suur öökulli sõrmus, mis mulle Austraaliast toodi, kannan seda vaid väga pidulikel sündmustel.

Mida arvate Eesti moest ja moekonkursitest?

Arvan, et Eesti mood võiks julgem olla, paraku leidub tänavatel väga palju ühtsesse massi sulanduvaid inimesi. Kui Eesti tänavaid võrrelda näiteks Soome omadega, siis vahe on märgatav ning naabermaal ei suuda ära imestada, kui julged ja huvitavad inimesed on. Moekonkursitele ise palju pole jõudnud, aga nii palju kui meedia ja blogid on kajastanud, olen saanud meeldiva tagasiside.

Milline isiklik saavutus (saavutused) on teile siiani elus kõige suuremat rõõmu pakkunud?
Minu jaoks on iga päev täis saavutusi. Siiski on mulle suurt rõõmu pakkunud, et minuni jõudis ühel päeval pakkumine ehted päris poodi müüki panna, sellele aitas kindlasti kaasa pidev blogimine, mis kuulub kindlasti saavutuste hulka.

Nimetage palun 5 rõivaeset, mida te iial ei kannaks…
Kindlasti ei kannaks ma kohutavaid kivikestega miniseelikuid ja peenikeste õlapaeltega toppe.

Nimetage palun 5 rõivaeset, mis peaks igal naisel kapis olema…

Üks korralik seelik, ilusalt jalas istuvad teksad, mõni mõnus kleit suveks, pintsak mida annab paljude asjadega kombineerida ning ainulaadne ja omapärane pluus.

Millist rolli mängivad teie elus värvid? Mis on teie lemmikvärv?

Värve olen viimasel ajal aina rohkem hakanud kasutama, arvan, et need ütlevad ka nii mõndagi inimese isiksuse kohta. Lemmikvärv on mõnus mereroheline.

Kellena, kus näete ennast 10 aasta pärast? Kelleks soovite saada (olete juba saamas või saanud)?

Pole veel päris selgusele jõudnud kelleks soovin saada, aga arvatavasti midagi loomingulist, fotograaf või sisekujundaja.

Kui kaua olete oma blogi pidanud? Mis on blogimise juures kõige vahvam?

Blogi olen pidanud vahelduva eduga 2 aastat, selleks on http://damoisellemerit.blogspot.com/ . Kõige toredam on alati tagasiside, mille lugejatelt saan, olgu see siis natukene kriitilisem või just väga meeldiv. Armsad kommentaarid ja isegi kirjad meilboxis, panevad usinamalt blogima ning toovad naeratuse suule.

Nimetage palun 5 blogi/veebi, mida ise igapäevaselt(nädalaselt) külastate?

http://madamejulietta.blogspot.com/ , tüdruk kes suudab riideid väga huvitavalt kombineerida. Kindlasti tuntud Eesti blogid http://www.ponyarts.com/  ja http://msmarleybrilliants.blogspot.com/ , suur lemmik on http://5inchandup.blogspot.com/ ja mainiks ära ka http://www.stylemepretty.com/, kus kõik postitused on pulmadest, kuid jälgin seda oma fotograafia huvi pärast.