Kuigi hetkel töötu, on Miss Estonia 2009 Diana Arno väga positiivselt meelestatud. Tais puhkusel viibiv kaunitar kirjutab raamatut, tegeleb heategevusega ning räägib, et masust tuleb kasu lõigata. “Minu arvates on väga oluline, et masus tuleb leida võimalust, mitte probleemi – tuleb reageerida vastavalt olukorrale,” räägib Diana Arno Gossip.ee-le.

Kirjutate oma missikogemustest raamatut. Kuidas raamatu kirjutamine edeneb? Millest täpsemalt juttu tuleb?
Olen pannud tööle oma fantaasia ning valmimas on (loodetavasti!) tõeliselt põnev seiklusromaan, kust ei puudu rahvusvahelised skandaalid, väikesed ja suured vandenõud ega ka intriigid. Loomulikult ka puhas ilu selle kõige otsesemas tähenduses.

Kumb jääb missinduses peale – kas ilu või raha?

Ilu ja raha on nagunii omavahel läbi aegade flirtinud. Seda ka missinduses. Nii et kumbki ei jää peale.

Kuidas Tais läheb? Millega tegelete? Mis huvitavat on juhtunud, mida huvitavat olete näinud?

Naudin ilusat ilma. Puhkan. Oleme käinud juba Jogi Kvais, Bangkokis ja varsti kohtun miss Taiga, kellega sõbrunesime Miss Universumil.

Kellega te Tais koos olete, kui tohib küsida?
Loomulikult tohib! Olen koos oma heade sõprade ja armsa elukaaslasega.

Kas teile on peale missivõistlusi tulnud ka huvitavaid modellitöö pakkumisi?
Osalesin Tallinn Fahion Weekil ja Riga Fashion Weekil.

Rääkisite, et otsite tööd. Mida te kõige meelsamini teha tahaksite?

Kõige meelsamini töötaksin saatejuhina sellises saates, mille teemad mulle korda lähevad. Olen sellest alati unistanud. Aga praegu tegelen peamiselt heategevusfondiga Salus. Me aitame neid, kellel on abi kõige rohkem vaja – lastekodusid, invaliide jne. Mul on hea tunne, et saan olla abiks nii olulise projekti juures. Ideaalis ühendaksin heategevuse televisiooniga.

Veebruari keskel tulete Taist tagasi, millised on edasised plaanid… Mida ootate kõige rohkem aastalt 2010?

Ma tahan jätkuvalt panustada oma energiat heategevusse. Tahaksin viia täide mõned oma suured unistused, aga nendest ma ei saa rääkida – ei taha ära sõnuda. Aga võin öelda, et see on väga positiivne ja sellest saavad kasu paljud inimesed. Kuna ma olen praegu töötu, siis miks mitte kasutada ära Töötukassa poolt pakutavat võimalust ning ennast täiendkoolitada?! Olen uurinud pakutavaid võimalusi ja üht teist on juba silma ka jäänud. Minu arvates on väga oluline, et masus tuleb leida võimalust, mitte probleemi – tuleb reageerida vastavalt olukorrale.

Palju on kirjutatud teist, et masu-miss jne. Mida te ise Eesti missikarussellist ja selle telgitagustest arvate?
Eesti missikarusell pöörleb tagasihoidlikult ja sellel kahjuks või õnneks telgitagused praktiliselt puuduvad.

Olete üks kaunemaid misse. Mis on teie ilu retsept?

Tänan komplimendi eest. Minu vastus on kahjuks igav. Ilusaks teeb hea uni, tervislik toit ja mõõdukas sport!

[ot-gallery url=”gallery/diana-arno-gossip-ee-le-k%c3%b5ige-meelsamini-t%c3%b6%c3%b6taksin-saatejuhina-sellises-saates-mille-teemad-mulle-korda-l%c3%a4hevad”]