Värske Playboy esikaanel ilutseb bravuuritar Anu Saagim, kes paljastavas fotoseerias fantaasiale just palju ruumi ei jäta. Anu räägib ajakirjas, et kaotas süütuse 18aastaselt. “Olin nii otsustanud, et ei tee seda enne keskkooli lõpetamist,” räägib ta.

Loomulikult on jutuks ka meesuhted. Saagim jutustab, et välimus ei mängi mehe puhul vähimatki rolli. “Ilueedidel on tavaliselt vähe raha. Ja kui tal on vähe raha, siis ta on loll.”

Saagim täpsustab, et oma lõunasöögi eest ei ole tal kahju ise maksta, kuid on mehi, kes saavad hakkama ja on mehi, kes elavad oma ema või mõne teise naise kulul. “Ja mis ma sellise lolliga peale hakkaksin?”

Mida aga Anu arvab inimestest, kellel on metsik seksuaalpraktika – kas nad on seepärast ka kohutavalt head? „See pole reegel, aga kui ma lasen praegu oma mehed kiirelt — vrrrrrrrrrrrrrrrr! – silmade eest läbi, siis selline korralik poiss on ilmselt igav. Ma ei ütle, et ma voodis mingeid erilisi akrobaatikalisi etteasteid ootaksin, aga inimene, kellel on olnud rohkem suhteid, ta.. ei ehmata nii kergesti ulakate vallatuste peale.“

Peale Anu Saagimi on värskes Playboys mitmeid uuendusi ning huvitavaid lugusid-intervjuusid. Playboy hakkab alates detsembrikuust avaldama Eesti ühe värvikama kirjaniku Olavi Ruitlase loomingut, mis pärineb tema peagi ilmuvast romaanist “Mündivise”.

Naiselikkusest ja seksikusest räägib avameelselt Kersti Toots, patukahetsusest pajatab otseütlev Kaur Kender ning oma hulludest seiklustest armu ja droogidemaailmas räägib avameelselt Robert Downey JR.

Tervise rubriigis õpetab kardioloog dr. Arvo Rosenthal, kuidas elada kauem seksikat elu. Ka on Playboys elustiilne moerubriik, mida tutvustab Tanel Padar & The Sun.

[ot-gallery url=”gallery/anu-saagim-kui-mehel-on-raha-v%c3%a4he-siis-on-ta-loll”]