Ta on olnud Sports Illustrated esikaanel ning tal on olnud pikka aega kokku-lahku suhe Leonardo di Caprioga. Rootsi Aftonbladeti lisa Sofis Mode sai kokku Bar Refaeliga.

Modelli jaoks on kaks tööd, mis näitavad, et ta on jõudnud oma karjääri absoluutsesse tippu. Üks neist on saada valituks pesumärgi Victoria´s Secrets esindajaks, nn ingliks. Teine on olla ajakirja Sports Illustrated iga-aastase bikiininumbri esikaanel, mis jõuab enam kui 66 miljoni lugejani. Sel aastal läks see au iisraeli modellile Bar Refaelile, 23. Sofis Mode kohtus temaga moenädalal New Yorgis.

Mis tunne oli kaunistada Sports Illustrated esikaant?
See oli täiesti fantastiline, ajakiri on ju selline ikoon. See on olnud minu ülim eesmärk sellest ajast saadik kui modellina tööle hakkasin.

Kuid vaatamata hiljutisele tunnustusele on Bar Refaeli kaugel sellest, et olla uustulnuk. Ta oli kõigest kaheksa kuud vana kui ema, kes samuti oli modell, pani ta tööle erinevates reklaamfilmides. “Ma olin maailma õnnelikeim laps niipea kui keegi suunas kaamera minu poole,” rääkis modell kui külastas David Lettermanni talkshowd sel kevadel. Pärast lühikest pausi kaameratest eemal, Bar pidi teatud perioodil kandma hambatuge, pöördus ta tagasi modellinduse juurde. Et ta lõpuks sai kokku kurikuulsa modellidega deitija Leonardo diCaprioga, kelle ex-girlfriend on hetkel modell number üks Gisele Bündchen, ei tulnud ta karjäärile kaugeltki mitte kahjuks.

18 aastaselt tekitas Bar Rafaeli suure skandaali, kuna abiellus ühe perekonna sõbraga vaid selleks, et pääseda sõjaväeteenistusest, mis Israelis on kohustuslik nii meestele kui naistele, kristlased ja moslemid väljaarvatud. Abielunaised ja vigased on aga sõjaväeteenistusest vabastatud. Varsti pärast tseremooniat paar lahutas. Sündmus tekitas aga Iisraelis massilise kriitikatulva, seda enam, et ühes intervjuus olevat Bar öelnud: “Miks peaksin ma oma maa eest surema kui ma võin elada New Yorgis?” Hiljem andis ta küll ajalehe kohtusse.

Bikiinimodellina on Bar ümaramate vormidega kui enamus catwalkmodelle ja arvab, et esindab tervislikumat iluideaali: “Ma armastan toitu, püüan süüa tervislikult ning regulaarselt trenni teha. Kuid minu kõige parem ilunipp on palju magada. See on kõige tähtsam selleks, et ma ennast ilusana tunneksin,” ütleb ta rootsi ajakirjale Sofis Mode. “Nad ütlesid mulle, et ma ei tohi absoluutselt kaalus alla võtta enne fotosessiooni Sports Illustrated jaoks. Kui me pildistasime, tahtsid nad, et ma sööksin hamburgerit ja magustoitu,” rääkis Bar Ellen deGeneresile antud intervjuus viimase talkshows.

Ka suured disainerid on märganud kaunist iisraeli modelli. Hetkel on ta näoks Chaneli kosmeetikasarjale ja osaleb Tommy Hilfigeri tv-shows “Ironic iconic America”.

Mis tüüpi mood Sulle endale meeldib?

“Mulle meeldib Tommy Hilfiger, kuna tema disainitu istub alati nii hästi. Sel suvel tahan ma palju armsaid kleite, kashmiirkampsuneid ja üht ilusat trenchmantlit.”

Sinu juuksed on alati fantastilised, milles peitub saladus?

Usu seda või mitte, aga ma ei tee sellega tegelikult mitte midagi. Ma kasutan kõige odavamat shampooni, mida Iisraelis müüakse ja võtan seda igale poole kaasa. Mul on õnn omada enda ümber inimesi, kes teevad mind fantastiliselt ilusaks.