Michael Jacksoni parim sõber Mark Lester väidab, et tema on Parise isa. 1996-l aastal oli ta spermadonaator ning kaheksa kuud hiljem abiellus Jackson Debbie Rowega ning neil sündisid lapsed Prince Michael ja Paris. “Väga paljud inimesed on kommenteerinud kui sarnased on minu tütar Harriet ja Paris,” ütleb Mark Lester.

Samal ajal saabuvad ka lahkamisejärgsed tulemused, mille kohaselt Michael Jackson suri Propofoli üledoosi tagajärjel, kirjutab Sunday Express.

Lapsstaar Mark Lester sai kuulsaks filmimuusikalis “Oliver!” kui ta oli kümneaastane. Ta oli Michael Jacksoni lähedane sõber ja  Prince Michaeli, Parise ja “Blanket“i ristiisa. Lesteri arvates pole kahtlustki, et Paris on tema tütar, kui võrrelda teda tema 15 aastase tütre Harrietiga. “Paris on väga kahvatu ja siniste silmadega,” ütleb Lester ajalehele News Of The World.

Pärast Jacksoni surma ning pärast seda kui Katherine Jackson sai poja laste hooldajaks, ei taha perekond Lesterist midagi teada, kuid viimane on nõus tegema isadustesti, et tõestada, et ta on Parise isa.

“Minu jaoks on see tähtis. Kuid minu eesmärgiks ei ole midagi nõuda. Isegi kui selgub, et Paris on minu bioloogiline tütar, jääb ta minu jaoks alati Michaeli tütreks. Tema kasvatas teda”.