Enne seda kui Chris O’Neill printsess Madeleine’iga tutvus, oli tema suureks armastuseks pesumodell Maryam Abdullina (25), kes on pärit Usbekistanist. Nad olid tuntud paar Manhattani kõrgklassi hulgas ja sagedased VIP-pidude külastajad.

 

Chris O’Neill on juba mõnda aega printsess Madeleine’i uus poiss-sõber olnud, kuid rootsi rahva jaoks, kes printsessi tegemistele hoogsalt kaasa elab, on ta veel võrdlemisi tundmatu inimene. Kumbki neist pole soovinud suhet kommenteerida. Nüüd avaldab norra nädalaleht Se og Hør detaile O’Neill’i elust USA’s.

Kaks aastat enne tutvumist Madeleine’iga oli Chris O’Neill kõrvuni armunud Tashkendist pärit modelli Maryam Abdullina‘sse. Neid pildistati koos mitmetel erinevatel VIP-pidudel, sealhulgas kunstinäitusel Soho’s 2008-l aastal.

Bajram Ahmeti töötab majas, kus Chris O’Neill varem elas ning mäletab endist tüdruk-sõpra väga hästi. “Maryam on väga ilus naine,” ütleb ta nädalalehele, mille andmetel oli suhe sedavõrd tõsine, et Chris tutvustas Maryam Abdullina’t oma emale Eva O’Neill’ile.

Abdullina’t pildistas tuntud kanada naissoost moefotograaf Candace Meyer ning sellest on möödas pea seitse aastat. Pole selge, kas ta enam modellina töötabki. Kodulehel seisab agendina Next Model New Yorgis. Kui rootsi Expressen sinna helistab, saab ta vastuseks: “Ei, ei. Ta ei tööta enam siin.” Küsimusele, kas Maryam Abdullina oli modellina edukas, vastatakse: “Ma tõesti ei saa nendele küsimustele vastata. Tean vaid, et ta pole siin üle aasta olnud. Kuid enne seda töötas ta meie jaoks palju aastaid.”

Printsess Madeleine on tuntud selle poolest, et talle ei meeldi nappides riietes modellid. Kui prints Carl Philip armus Sofia Hellqvist’i, kes oli poseerinud meesteajakirjale Slitz, siis Madeleine raevutses. Ka kuninganna Silvia üritas pojale selgeks teha, et uue tüdruk-sõbra bikiinipilte Drottningholm’i lossis heaks ei kiideta. Expressen on kindel, et ka Chris O’Neill’i modellist eksi pildid printsessi külmaks ei jäta.