Juuli lõpus pidas Club Hollywoodis oma viiendat juubelit reisifirma TopTours. Õhtu eksootilisemate külaliste seas oli boamadu, tuju hoidsid üleval Emil Rutiku ning külalisdiskor otse Ibizalt!

Reisifirma sünnipäevalisi oli nii palju, et alates uste avamisest lookles ööklubi ukse taga lausa pikk järjekord, kalleid külalisi tervitasid juba välisuksel saksofonist Indrek Varend ja trompetist Joosep Sill.

Peo juhatasid sisse kõhutantsijad ning õhtujuht Emil Rutiku. Õhtu edenedes astus lavale Mister X koos suure maoga ning bongomängijaid, kelle mängu saatel kanti saali erakordselt suur sünnipäevatort!

Silmailu pakkusid ka lae all keerlev kaunitarist kanga agrobaat ning breiktantsijad. Juba  Õhtu DJ oli otse Ibizalt sünnipäevaks kohale kutsutud Paul Darey ning omaette üllatuselamuse pakkus kindlasti Top Toursi omaniku poja, 15-aastase egiptlase DJ Aladdini üles astumine!

“Tema kaasaegne ja kaasakisuv muusikastiil tõi inimesi tantsupõrandale ja suureks üllatuseks suutis ta oma etteastega püsida kogenud DJ-de tasemel,” kommenteeris poe meeleolu Katri Kaupmees Top Toursist.