Theresa Winters, 36, on sünnitanud kolmteist last, kes kõik on talt ära võetud. Nüüd on ta järjekordselt lapseootel. Brititar teatab ajalehele Daily Mail, et ei kavatse sünnitamist enne lõpetada kui võib ühe lapse endale jätta.

Poole oma täiskasvanud elust on Theresa rase olnud. Esimese tütre sai ta oma endise abikaasaga, kuid kaks aastat hiljem võeti laps neilt ära seoses sellega, et nad polnud võimelised tema eest hoolt kandma. Kaks aastat hiljem võeti neilt samal põhjusel ära veel üks laps, seekord poeg. Pärast seda kohtas Theresa uut meest, kellega ta sai üksteist last. Kõik lapsed on sotsiaalhooldusameti poolt ära võetud. Selle kohta on Theresa öelnud: ” Ma istun haiglas ja tuleb üks medõde ja võtab mult lapse ära – see on kohutav.”

Kontakt teistesse peredesse ümberpaigutatud lastega on olnud juhuslik. Aegajalt on paaril olnud lubatud mõnega neist kohtuda, kuid mingit kindlalt väljakujunenud suhet vanemate ja laste vahel ei ole. “Meil on tunne, et sotsiaalhooldus kohtleb meid kui mõrtsukaid, ehkki me pole midagi teinud,” on Theresa ise öelnud, kirjutab Daily Mail. Ajalehele antud intervjuus ütleb kolmeteist lapse ema, et pole end kunagi pidanud “täiuslikuks inimeseks” ning saab aru, et sel
eluperioodil, mil talt esimene laps ära võeti, võis teda tõesti pidada agressiivseks.

Õde Louise Walls on isegi öelnud, et Theresa Wintersi sõnul ei hooli ta sellest, kas talt lapsed ära võetakse, ning tema ainuke soov on, et riik nende ülalpidamise ja kasvatamise eest maksaks.

Hetkel on 36 aastasel Theresal neljateistkümnenda raseduse 25-s nädal.