“Tere, tere, hästi läheb!” hõiskab Gossip.ee’ le Intsu-Ingana kuulsust kogunud Inga Kallberg (23), kes otsustas mõne aja eest Eestimaa tolmu jalgelt pühkida ning Itaaliasse kolida.

“Olen ennast Itaalias sisse seadnud. Ega mul väga uudist pole. Teen vaikselt trenni ja ajan ennast suveks vormi,” pajatab Inga.

“Olen võtnud endale sihiks modelliks saada ning tasapisi alustan siin modellikarjääriga. Teisipäeval tehakse minust minu oma modellialbumi jaoks esimesed pildid,” räägib Inga Kallberg Gossip.ee´le.

“Praegu tegelen enda promomisega. Facebookis valmis mul kodulehekülg “Inga Kallberg model page” – seal saab näha ka minu modellipilte. Kindlasti tulevikus lisandub ka päris kodulehekülg aga hetkel on kõik nii algusjärgus veel…” räägib Inga ning lisab kelmikalt: “… ja eks ka teisi projekte on käsil veel… aga nendest räägiks tulevikus!”

Itaaliasse kolinud Inga süda enam Indrek Leibur‘ ile ei kuulu. “Indrekuga leppisime kokku, et oleme head sõbrad ning heades sõbralikes suhetes ning loomulikult suhtleme ka edaspidi aga minu süda kuulub minu praegusele väljavalitule – Oscar Leo Fontana‘ le. Ohh, kohe kindlasti talle!!!

Loe lisaks:
Inga Kallberg Gossip.ee-le: “Paraku ei ole see asi nii kerge, et lööd jalaga ukse lahti ja kohe oledki modell”

[ot-gallery url=”gallery/inga-kallberg-gossip-ee-le-alustan-itaalias-tasapisi-modellikarj%c3%a4%c3%a4riga”]