Kui defineerida truudust juhuse puudusena, ei näi Lenna Kuurmaa kitarristist peigmehel Robert Vaiglal sedasorti puudust olevat. Nimelt tekitas Robert Pärnu ööklubis endast peajagu pikemat modellimõõtu neiut suudeldes rahvas kõvasti elevust. Lennat polnud kuskil!

Ajakiri Naisteleht kirjutab, et Vanilla Ninja solist Lenna Kuurmaa (23) ja Trafficu kitarrist Robert Vaigla (23) on vahelduva eduga mitu aastat olnud üks nunnumaid muusikutepaare. Sel kevadel rääkisid noored ka oma armastusest.

Roberti möödunud reedene klubirandevuu kõneles aga hoopis muust kui truust armastusest. Ööklubi Sunset külastajad olid väga üllatunud vaatepildist, kuidas Robert suudles isukalt kena modellimõõtu tütarlast, kes temast sõna otseses mõttes peajagu üle oli.

Peokülaline räägib: “Seal polnud tegu muu kui sulaselge ärarääkimisega. Itsitasid ja sosistasid üksteisele midagi kõrva, poisi käsi oli kord siin, kord seal.”

Hiljem noored juba suudlesid. Ööklubist lahkus paar koos.

Robert ei kiirustagi suudlemise fakti ümber lükkama. “Jah, ma olin seal ühe sõbrannaga,” teatab ta. Küsimus, mis sõbranna nimi on, viib noorhärra kimbatusse: “Ma ei teagi, mis ta nimi on. Ma ei oska kommenteerida!”

Mees ruttab lisama, et tema suhe Lennaga on korras ja jaanuaris kavatsevad nad koos ammu unistatud India reisile minna.