Näitleja ja modell Pamela Anderson (42) ning tema eksabikaasa, Mötley Crüe trummar Tommy Lee (46) on väidetavalt jälle teineteist leidnud.

Paarikest nähti kirglikult armastust jagamas ning suudlemas Las Vegase ööklubis Body English. “Nad olid nagu sukk ja saabas teineteise küljes kõvasti kinni ega püüdnudki tähelepanu vältida, pigem üritasid nad seda pälvida,” rääkis üks pealtnägijaist FemaleFirst-ile.

Kanada-Ameerika päritolu Pamela, kes kannab täisnime Pamela Denise Anderson, sai tuntuks kultusseriaaliga “Rannavalve”. Tommy Leega abiellus ta aastal 1995, olles meest tundnud vaid 96 tundi. Nüüdseks on lahutatud paar mitmeid kordi leppinud ja taas lahku läinud. Neil on kaks poega, 13-aastane Brandon Thomas ja 11-aastane Dylan Jagger.

Pammy ja Tommy abielu pole olnud pilvitu – mõlemad on varjamatult nautinud vastassugupoole seltsi, aastal 2002 sai teatavaks, et Pamela põeb ohtlikku C-hepatiiti. Haiguse sai naine oma abikaasaga sama tätoveerimisnõela jagamisest. Internetis on juba legendiks muutunud nende kodune seksvideo, mis paarikese kodust pihta pandi.

Pamela jõudis vahepeal olla kihlatud modell Marcus Schenkenbergi ja laulja Kid Rockiga. Mõlemad korrad läksid vett vedama. Aastal 2007 abiellus Pammy Las Vegases Paris Hiltoni eksboyfriendi Rick Salomoniga, liit tühistati mõned kuud hiljem