Eile andis Tallinna Lauluväljakul kontserdi popdiiva Madonna. Juba lõunal lavaproovidega alustanud Madonna astus lavale väikese hilinemisega kell 21.30, avalauluks oli „The sweet machine“. Uurime, kuidas Marianna Linkile kontsert meeldis.

“Nii lava kui kogu show olid tõeliselt suurejoonelised- suured ekraanid, võimsad laserid, kümned taustatantsijad ning särvad kostüümid ei jätnud külmaks vast ühtki kontserdil olijat,” räägib saatest “Kaunitar ja Geenius” tuntust kogunud Marianna Link Gossip.ee-le.

“Madonna demonsteeris laval ka oma käemuskleid ning suudles üht taustatantsijannat, lisaks astus laval üles Michael Jacksoni riietes tantsija imiteerides Jacksoni tantsuliigutusi üks-ühele. Ekraanidele ilmus Michaeli lapsepõlve pilt ning Madonna ütles: „ Michael Jackson oli parim popstaar“ rahvas juubeldas. Hittloo „Music“ ajal ilmus lavale valge kabriolett,” kirjeldab Marianna säravat showd.

Lugude vahel hõiskas Madonna rahvale: „Ma armastan Eestit“, „Kas te veedate häsi aega“ ning  „Kas te tahate veel kuulda Eesti?“ Nii mõnigi kord haaras popkuninganna laval ka ise kitarri ning vihtus tantsida pea terve kontserdi vältel. Kontserdi lõpetas lugu „ Give it to me“, ekraanidele ilus kiri „Mäng läbi“, vaimustuses publik hakkas kodupoole liikuma. Marianna arvab et kontsert oli üle ootuste lahe “Showd sai kogu raha eest ning tundide kaupa järjekorras ootamine tasus end igati ära.”