Anna Kournikova (28) soovib Enrique Iglesiasega pere luua, kui on end tennises taas tippu mänginud ning oma elu joonele seadnud, kirjutab Digitalspy. “Olen ainult 28, on asju, mida ma tahan enne seda teha,” teab kaunis sportlane.

Tennisetäht rääkis, et tema ja Enrique pikaajalise suhe püsib tänu vastastikusele austusele. “Me austame üksteist. Oleme mõlemad väga iseseisvad, aga üritame teha nii, et me ei oleks kunagi liiga kaua lahus. Kui ta on ära, siis ma igatsen tema huumorimeelt. Ta teab, kuidas enda üle nalja visata, mis on väga lahe.”

Anna ja Enrique on koos olnud juba 7 aastat. Selle aasta alguses lahvatasid taas kuulujutud, et Iglesias ja Kournikova on viimaks kihlunud, kuna naise sõrmes sädeles pirakas teemant.

Mõlemad eitasid kihlumist, kuid Anna tunnistas, et sooviks väga Enriquega pere luua. “Me üritame hoida oma suhet nii privaatsena kui võimalik. Ma tõesti ei taha lugeda lugusid, kuidas Anna on rase-abielus-lahus. Ma tahaksin lapsi, kuid alles aastate pärast,” rääkis Kournikova.