Müstiline meesterahvas, keda eelmisel reedel võis näha fotodel ja videos koos printsess Madeleine´iga, on ärimees Chris O’Neill. Juba pikemat aega on ta ringi liikunud New Yorgis elavate rootslaste kõige eksklusiivsema seltskonna hulgas. “Ta on väga sümpaatne ja lõbus poiss,” ütleb allikas rootsi ajalehele Aftonbladet.

Eelmisel aastal nähti Chris O’Neill´i korduvalt pidudel ja galadel, mida korraldasid rootslastest peokorraldajad, stilistid, ajakirjanikud ja modellid, kes kõik kuuluvad rootsi printsessi sõpruskonda. Nii kohtus O’Neill möödunud sügisel Madeleine´iga. Sõprade sõnul oli see armastus esimesest pilgust.

“Ei ole selge, kas tegemist on sajaprotsendiliselt tõsise suhtega, aga nad saavad juba mõnda aega kokku. Tegemist on armusuhtega,” ütleb paarile lähedalseisev isik ajalehele.

“Nad käivad koos õhtust söömas ja on tihti seltskonnas koos. Neil näib koos tore olevat, Madeleine on alati rõõmus kui ta temaga koos on,” räägib teine allikas.

Chris O’Neill on pärit rikkast ameerika perekonnast ja ta on väga haritud. Ta on õppinud tuntud internaatkoolis Shweitsis, seejärel ühes parimatest ülikoolidest Massachusettsi osariigis ning ühes parimas majanduskõrgkoolis New Yorgis. Alates 2005-st aastast töötab ta investeerimispangas Manhattanil.

“Chris on üles kasvanud materiaalselt hästikindlustatud keskkonnas ja ta on väga jõukas, kuid samas äärmiselt sümpaatne ja lõbus. Nagu öeldud, Madeleine on temaga koos olles alati väga rõõmus.”

Nii nagu printsess Madeleine, elab ka O’Neill Upper East Side südames, “New Yorgi Östermalmis” – täis eksklusiivseid butiike, luksuslikke restorane ja kortereid. Central Parki lähedal asuvas restoranis “Boathouse” tuligi avalikuks, et printsess Madeleine kohtub ärimees Chris O’Neill´iga.