Teletäht Maire Aunastel (55) lõppes väga viljakas puhkusekuu – juuli jooksul kirjutas Aunaste valmis raamatukäsikirja, mida plaanib avaldada kahe kuu pärast, kirjutab ajakiri Naised.

Sel korral valmiva raamatu toob Aunaste müüki lausa ilma kirjastaja abita – oma kulu ja kirjadega, olles ise ühtaegu nii autor kui ka toimetaja. “Jah, mul on tõepoolest ilmumas raamat, aga alles kahe kuu pärast,” kinnitas Maire Aunaste.

“Täpsemalt ei tahaks ma praegu veel rääkida, ehk kuu aja pärast,” jääb staar teose temaatikast ja pealkirjast rääkides salapäraseks.

Maire Aunaste eelmise raamatu, ajakirjas Naised ilmunud järjejutu baasil sündinud “Viis aastat peidus” andis välja Ajakirjade Kirjastus. Raamat oli läinud aasta edukaim Eesti naisautori teos, mida müüdi kokku u 14 000 eksemplari.

Raamatu esitlusel, mis toimus SAS Radissoni hotelli presidendisviidis, kus oma Eesti visiidi ajal puhkas ka Ameerika president George Bush, lubas Maire, et järgmise raamatu kirjutab ta reisil. Siis arvas ta olevat toredaks kohaks, kuhu mõneks ajaks teletööst puhkama minna, India, kuid uue saate “Head uudised” käivitamise tõttu jäi reis ära.

Raamat “Viis aastat peidus” valmis lõplikult samuti kuu jooksul ja samuti Maire läinud aasta suvepuhkusel. Nii et puhkuse ajal kirjutamine näib olevat Aunastele meeldima hakanud.

ETV ekraanil näeb Maire Aunastet ka sel sügishooajal, nii et täielikult kirjastamisele populaarne saatejuht kindlasti pühenduda ei kavatse.