“Kanal 11 otsustas lahkuda vabalevist majanduslikel põhjustel. Inimeste arv, kes täna vaid tasuta nelja kanalit vaatavad on võrreldes nendeni jõudmiseks vajalike kulutustega imeväike. Seega panustame vabanevad rahalised ressursid pigem programmiarendusse,” räägib Nele Paves Gossip.ee-le.

Kes olid Kanal 11 sünni juures ning kelle ideeks oli selle kanali loomine?
Kanal 11 sünni juures olid kõik tänased kanali igapäevatööga ametis olnud inimesed. Kanal 11 turuletoomise otsene idee tuli Kanal 2 peadirektorilt Urmas Orult.

Kas on lootust, et Kanal 11 hakkab tootma ka rohkem oma programmi ning vanade Kanal 2- e saadete ja sarjade korduses näitamine väheneb millalgi?
Kanal 11 programmi arendamisega tegeleme pidevalt ja oleme korduste vähendamiseks jätkuvalt tööd teinud. Samas ei kao kvaliteetsete saadete kordused, mis originaalis kavas olnud Kanal 2 ekraanil, kindlasti kunagi Kanal 11st. Usume, et kvaliteetsed saated väärivad kordamist ja tihtipeale on vaatajatel nägemata jäänud sarju ja saateid, mille korduste üle neil hea meel on. Seda tõestavad ka vaatajakirjad ja palved. Samuti oleme ekraanile toonud uued omasaated („Paradiisiaiad“, „Kodutunne“), et jätkuvalt pakkuda kvaliteetset orginaaltoodangut.

Mis põhjusel Kanal 11 kaob 2011 aasta alguspäevil tavaantenniga vaatajate telerist?

Kanal 11 otsustas lahkuda vabalevist majanduslikel põhjustel. Inimeste arv, kes täna vaid tasuta nelja kanalit vaatavad on võrreldes nendeni jõudmiseks vajalike kulutustega imeväike. Seega panustame vabanevad rahalised ressursid pigem programmiarendusse.

Millised on Kanal 11-ne lähiaja plaanid?
Juba lähiajal oleme programmi toomas väga palju kvaliteetseid ja uusi seriaale ja saateid. Näiteks Ameerikas väga suurt menu nautinud „Kogemata meelega“ (Accidentally On Purpose) ja „Elu keerdkäigud“ (Life Unexpected). Kindlasti jätkame juba väljakujunenud Kanal 11 lemmikute (superkokk Nigella, stilist Gok Wan, täiuslik perenaine Anthea Turner) uute saadet näitamist.

Kirsti Timmer on üks teie kanali tublisid saatejuhte, aga kas tema kõrvale tuleb veel mõni tubli ja tuntud saatejuht mõnda uut Kanal 11 saadet tegema?
Hetkel midagi konkreetset plaanis pole, aga oleme alati uutele saadetele ja saatejuhtidele avatud.

Millised on hetkel Kanal 11 vaadatuimad saated ja sarjad?

Alati pakuvad vaatajatele huvi tervise-, kokandus- ja kodukujundussaated. Lisaks ootavad inimesed meie ekraanilt häid filme. Praegu eetrisolevatest saadetest on lemmikuteks „Kodutunne“, „10 aastat nooremaks“, „Rachel Alleni kodused road“ ja „Tõelised koduperenaised“. Kõige suuremat huvi tunduvad pakkuvat seksiteemalised haridussaated nagu „Seksi õppetunnid“ ja „21.sajandi seks“. Taoliste saadete näitamist jätkame kindlasti ka edaspidi.

Kui palju inimesi ja kes nimeliselt kuuluvad Kanal 11 koosseisu praegu?

Kanal 11’s on ametis kaks projektijuhti ja üks tõlketoimetaja. Lisaks aitab kanali ekraanilejõudmisele kaasa kogu Kanal 2 tehniline meeskond.

Mis on teie jaoks meeldejäävaim seik või apsakas seoses Kanal 11 tööga?

Kanal 11 ekraanilejõudmise päeval 27. märtsil 2008. aastal oli närvipinge ikka väga suur ja sekundeid sai kogu meeskonnaga koos loetud. See jääb ilmselt eluks ajaks meelde, sest uusi telekanaleid ei sünni just iga päev.

Mis on olnud meeldivaim ja halvim tagasiside vaatajatelt, mida teile kirjutatakse vaatajate poolt?

Meeldivaimad on need vaatajad, kes mõnele sarjale tulihingeliselt kaasa elavad. Näiteks on oma fännid seriaalidel „St Tropez“ ja „Võluvägi“. Nende kiitvaid kirju ja kõnesid on alati tore saada. Kurjad kirjad puudutavad tavaliselt eetrisse jõudnud tehnilisi apsakaid ja ununevad koos apsude parandamisega kiiresti.

Mida arvate igaöisetest “Night Chatidest” Kanal 11 eetris?
Night Chat on kindlasti Kanal 11 nooremate vaatajate seas omal kohal. Saatel on kindel vaatajaskond ja unetutele inimestele pakutav meelelahutus on ju igati teretulnud.

Kuidas kõlaks teie sõnum Kanal 11 vaatajatele?
Loodame, et aasta 2011 tuleb edukas nii meie vaatajatele kui ka Kanal 11’le endale. Pingutame väga, et pakkuda jätkuvalt mõnusat meelelahutust ja häid saateid, mis inimestele vaatamisrõõmu teevad!