TV3 kevade suurshow „Eesti otsib superstaari“ uus saatejuhtide paar on selgnud; supersarja eesotsas säravad näitlejannad Evelin Pang ja Hele Kõrve.

“Meil on tõepoolest väga hea meel, et Evelin ja Hele võtsid vastu pakkumise osaleda selle kevade suurimas teleprojektis. Kahtlemata on intrigeeriv näha saadet juhtimas kaht noort veetlevat naist, kuid usume, et eelkõige toovad nad uude hooaega naiselikku soojust,“ ütleb TV3 avalike suhete juht Annely Adermann.
 
“Pakuti, arutasime, mõtlesime ja otsustasime, et miks ka mitte! Meid ootab ees palju toredaid pühapäevi!“ kommenteerisid Evelin Pang ja Hele Kõrve. Armastatud näitlejannad lubavad saatejuhtidena olla superstaariks pürgijatele toeks ja neid vajadusel julgustada.

Uued staariotsingud algavad juba sel pühapäeval 16. jaanuaril Pärnu Kontserdimajas. Järgmised eelvoorud toimuvad 22.-23. jaanuaril Tallinnas Solarise keskuses, 29.-30.jaanuaril Tartus Tasku keskuses ning 6.veebruaril Jõhvi Kontserdimajas. Osalejad peavad kohal olema kell 10:00.

Saate peaauhind on tänavu 10 000 eurot ja võitjale kuulub ka plaadileping Universal Musicuga.
 
Saatesse on oodatud kõik 16-35-aastased, kes unistavad lauljakarjäärist. Kandideerimiseks on vaja täita ankeet TV3 kodulehel.