14. jaanuaril ehk juba sellel reedel avab üle 10 aasta uksed legendaarne Rakvere ööklubi Exclusive suurejoonelise ning kordumatu avapeoga!

Õhtu peaesinejaks on äsja juba teist korda R2 Aastahiti võitnud Koit Toome bändiga. Avamise puhul on Rakveres külas ka Kapten Morgan oma nelja kaunitariga.

Õhtu jooksul on oodata erinevaid üllatusi, sealhulgas loositakse välja puhkusereis. Uksed avatakse kell 23.00, esimesel tunnil
naistele sissepääs eelmüügihinnaga, piletid müügil ka eelmüügis iga päev kella 12.00st kella 14.00ni.

Kolm nädalalt enne aastavahetust alustati ehitustöid 10 aastat tühjana seisnud ööklubis Exclusive eesmärgiga avada uksed 31.12.2010. Ehitustööde käigus sai ööklubi-kinosaal uue värske värvi ja kaks lisabaari. Kahele korrusele mahutab ööklubi kolm baari, lava ja tantsuplatsi. Tänu meeskonna rasketele ja pikkadele tööpäevadele tehti uksed lahti planeeritud ajal ning väljakuulutatud aastavahetusepidu võis alata. Uut klubi uudistama tulnuid oli nii palju, et järjekord ukse taga ulatus Laia tänavani, see tähendab päris mitukümmend meetrit. Peolisi oli nii palju, et kõigi turvalisuse nimel tuli vahepeal katkestada inimeste sisse laskmine.