Viieaastaselt laulmisega alustanud Mari-Liis Aasmäe (22) oli veel mõned aastad tagasi kõigi tirtsude iidol ja poiste silmarõõm: nimelt kuulus ta bändi Dynamint, mis läks 2007. aastal laiali. Täna vallutab ta publikut juba uute hittidega. Võrreldes varasema perioodiga on Mari-Liis ning tema tantsutüdrukud Kaisa ja Teele teinud muutusi lavakostüümides ning etteastete koreograafias.

Mari-Liis ütleb, et uus projekt erineb Dynamintist eelkõige seepärast, et nüüd saab ta ise lugusid kirjutada. “Ma usun, et minu eelnev ja praegune projekt erinevad teineteisest palju. Dynamint andis väga hea tõuke tulevikuks, kuid praeguse projekti puhul saan ma ise lugusid kirjutada ning suunata stiili. Mari-Liis Aasmäe projekt on peamiselt pop- ja klubimuusika suunaga, kuid kindlasti tahan tulevikus katsetada erinevaid stiile ning teha koostööd live-bändiga. Muusika on saatnud mind terve elu ning on olnud minu jaoks kogu aeg olulisel kohal. See on midagi, mida teen eelkõige iseenda pärast. Kuid tahaksin kindlasti jõuda lauljana inimeste südamesse ning tuua oma muusikaga rõõmu ka teiste ellu!”

Mari-Liis usub, et vallalisena on ka lihtsam karjääriredelil ronida. “Vallalisena keskendub inimene iseendale ning pingutab rohkem. Raske on olla edukas karjäärinaine ning samal ajal hoida pereelu harmoonias. See on võimalik, kuid varem või hiljem hakkab üks osapool kannatama. Seega arvan, et inimene peab valima ise oma elutee ning lähtuma enda sisetundest.” Siiski näeb ka tema end mingil hetkel peret loomas, kuid mitte nii pea! “Mulle meeldib minu praegune elutempo, kuid kindlasti vanemaks saades tahan aja maha võtta ja keskenduda perele. Ma usun, et noore inimesena on oluline võimalikult palju teha, et vanemaks saades oleks, mida meenutada. Ma olen ise väga aktiivne inimene, seetõttu eelistaksin praegu tegeleda laulmise ja tööga, kuid leian, et ka eraelu on piisavalt oluline!”