Soome kõmuliseim glamuuritar Johanna Tukiainen (32), kes aastate eest Soome välisminister Ilkka Kanerva armukesena tuntuks sai, abiellub 26.veebruaril endise elektriku Arto Länsmaniga. Gossip.ee uuris, kus pulmad peetakse ning mida pulmadeks kavandatakse.

Johanna Tukiaineni manager Tuija Järvinen rääkis Gossip.ee-le, et pulmad tulevad Lapimaal ning teemaks on “Talve võlumaa ja Jääkuninganna”.

“Johanna on terve pulma kava ja stiili hoolikalt läbi mõelnud. Kogu sündmuspaik kujundatakse talve võlumaaks ning Johanna ise on Jääkuninganna. Nii kirik, õu, kui Mountain hotell kaunistatakse lampidega ning kujundatakse jäiseks võlumaaks. Külalised paneme ööbima hotelli ning igludesse. Peale tseremooniat suuname rahva hotelli, kus toimub tantsimine ning toitlustus,” räägib Tuija.

“Johanna soovib oma tähtsal päeval välja näha nagu tõeline printsess – ta on tellinud endale uhke valge kleidi, mida kaunistavad heleroosad kristallid, mis kujutavad jäälilli. Kuna osa üritusest toimub kirikus ning osa ka õues, siis on tal varutud ka uhke maani karusnahast jakk.”

“Johannat saadavad kolm pruutneitsit. Kõik blondid ja kaunid. Üks lilleneiu on tema oma õde, 21-aastane Jasmine Tukiainen.”

“Loomulikult on kutsutud ka bänd ning Johanna palus ka minul laulda. Hetkel otsib Johanna aga TV kompaniid, kes tema pulmi eksklusiivselt kajastaks. Johanna soov on teha pulmadest ja ettevalmistusest ülevaatlik reality show ning see maha müüa. Muuseas, see oli minu soovitus!” räägib Tuija Gossip.ee-le.

“Oleme läbi mõelnud ka toitlustuse – üks on kindel, Johanna pulmas on ohtralt veini! Plaanime teha lausa veinipurskkaevu. Kindlasti pakume ka parimat Lapi liha.”

Tuija lisab, et Johannal on plaan müüa ka 20 VIP piletit oma peagi toimuvasse pulma. “Johanna annab kahekümnele fännile võimaluse oma pulmamelust osa saada. Pileteid on võimalik osta tema kodulehel ning pilet annab õiguse osaleda pulmas ning sisaldab ka ööbimist.”

Lisaks pulmadele on Johannal veel üks rõõmustav uudis. Tema kihlatu Arto Länsman, kes varem töötas elektrikuna, asus eelmisel nädalal tööle Helsingi restoranis. “Johanna kihlatu Arto Länsman, töötas varem elektrikuna. Johanna on väga rõõmus, sest eelmisest nädalast sai tema kihlatu tööd kõrgel positsioonil – ta on nüüdsest ühe Helsingi restorani manager,” räägib Tuija eksklusiivselt Gossip.ee-le.