“Uue aasta võtsin vastu ikka suure kärtsu ja mürtsuga. Ei puudunud shampus ja uhke ilutulestik ning sõbrad,” räägib Unistuste printsessi saates osalenud Liis Mägi Gossip.ee-le.

“Impulsiivne inimene nagu ma olen, siis jätsin kõik asjad viimasele minutile. Kõige tähtsam on olla koos inimestega, kes on sulle lähedased. Kui oled nendega koos, siis pole eriti oluline, kus sa oled,” räägib Liis ning ütleb, et veel aastavahetuse viimasel päeval ei teadnud ta, kus uut aastat vastu hakatakse võtma.

Gossip.ee uuris, millega naine, kes peale saadet nagu vits vette kadus täna tegeleb.  “Üldiselt vaba-aega mul napib, sest olen õhtuni tööl, kuid sellegipoolest üks kord nädalas leian ikka ja jälle aega minna “Revalia Tantsukooli”, kus käin õppimas seltskonnatantse,” pajatab Liis, kes on muuseas teinud ka suure stiilimuutuse elus – tema sitikmustad juuksed on juba mõnda aega blondid.

Naljatledes lisab, et selleks peab ta end tõeliselt ületama. “Ent pean mainima, et sinna jõudmiseks tuleb võidelda lumiste tänavate ning meeletute liiklusummikutega – lumi ja külm ilm on ju vallutanud Eestimaa.”

Liis lisab, et kui jätta kõrvale halvad teeolud, siis lumi talle tegelikult väga meeldib. “Teed on libedad ja lumised, õues laiutavad hiigelhanged ning lumeuputus sunnib pealinlasi passima hiigelummikutes – ent me ei peaks veel kõige selle negatiivse suhtes pead norgu laskma, vaid pigem talve nautima ning kelgutama minema. Kes teab, millal meil jälle nii palju lund tuleb? Ega “must” talv etem ole.”

Nagu ikka aasta algul kombeks, küsisime ka, mis on Liisi uue aasta ning tulevikuplaanid. “Selleks, et elus läbi lüüa peab iga inimene mõtlema, mida ta oma elult tahab. Minu tulevikuplaanid on nooruslikult liiga ambitsioonikad, et nendest rääkida, kuid üldjoontes need sisaldavad karjääri ning rohkem pühendumist isiklikule elule.”