“1. jaanuari lähenedes tekib inimestel põletav soov teada saada midagi, mis uus aastanumber toob, ning esimesena võetakse appi tähetargad ja nende ennustused,” ütleb Anna-Maria Makko, kelle toimetatud saade “Tähetargad ennustavad: mida toob aasta 2011?” on vana aasta õhtul TV3 eetris, kirjutab ajakiri Nädal.

Anna-Maria uurib Igor Mangilt, Edda Pauksonilt ja Taimi Uuesoolt, kellele naeratab 2011.aastal õnn ja armastus, milliseid õnnetusi ja skandaale aasta toob, kui palju jagub eurosid ja millise tulemusega lõpevad kevadised Riigikogu valimised.

Ida-Virumaal elav astroloog Villu Põldma koostab aastalõpuhoroskoobi ja räägib, mida aasta erinevatele tähemärkidele toob. “Et Põldma nägi masuaja tulekut ette juba aasta varem, on just tema õige mees ennustama, kas euro jääb tuleval aastal püsima või devalveerub ning millal hakkab Eesti masust toibuma,” usub Anna-Maria.

Kuuse-Taadilt palub Anna-Maria tuleva aasta ilmaprognoosi. Samuti uurib seda, kellele naeratab järgmisel aastal rahaõnn. “Sest on ju teada, et Kuuse-Taadina tuntud Elmar Kuusi käest on mitu korda ostetud võidukad loteriipiletid.”

Anna-Maria enda uusaastasoov on järgmine: “Et tööalaselt oleks uusi alguseid, et eraelus oleks jätkuvalt harmooniat ja teineteisemõistmist. Olen tänulik lõppeva aasta eest, sest suutsin raskel masuajal pinnale jääda, kuigi paraku oli ka minu lähikonnas neid, kes ei suutnud. Loodan, et mind hoitakse ka järgmisel aastal ja luban sellele ise igati kaasa aidata.”